Horoscop weekend 28-30 decembrie 2018. Ultimul weekend 2018, Luna in Balanta! Care este MESAJUL ZODIEI TALE cu care sa INCHIZI 2018 si sa INTAMPINI 2019?

Horoscop weekend 28-30 decembrie 2018. Ultimul weekend 2018, Luna in Balanta! Care este MESAJUL ZODIEI TALE cu care sa INCHIZI 2018 si sa INTAMPINI 2019?
Horoscop weekend 28-30 decembrie 2018. Ultimul weekend 2018, Luna in Balanta! Care este MESAJUL ZODIEI TALE cu care sa INCHIZI 2018 si sa INTAMPINI 2019?

Iata horoscopul de weekend 28-30 decembrie 2018, weekend ce semnifica totodata si ultimele zile ale lunii decembrie si ale controversatului an 2018. In aceste trei zile, Luna este in armonioasa si echilibrata Balanta.

Datorita, acestui tranzit, Universul ne ofera un final de luna si de an care ne da sperante ca va fi mai bine. Daca deja totul e bine in viata ta, poti spera prin Luna in Balanta ca lucrurile vor continua sa fie armonioase si ca le vei putea mentine asa prin gandurile, emotiile si actiunile tale.

Daca 2018 a fost un an provocator, cu lectii, incercari sau eliberari dureroase de trecut, Luna in Balanta vine cu energia calma, pasnica ce transmite speranta ca viata se va echilibra pana la urma, ca te vei vindeca si iti vei gasi

puterea de a te reinventa asa cum e menit sa fie mai bine pentru tine.

Dupa ce am avut o ultima saptamana spectaculoasa astral – debut zodie Capricorn o data cu solstitiul de iarna si cu Superluna plina in Rac – si am avut parte de emotii iesite din cotloanele amintirilor, fie pur si simplu fie starnite de intalniri cu familia in zilele de Craciun, iata vin zile de vindecare si reasezare.

Citeste si: HOROSCOP 2019 URANIA. Cum stai cu sănătatea anul viitor în funcţie de zodie

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Cu Luna in Balanta, focusul este pe relatii si relationare.

Aceasta combinatie inseamna blandete si crearea unei atmosfere primitoare in casa.

Este ideal sa petreci timp de calitate cu cineva drag.

Arata-i aprecierea ta creand o atmosfera romantica sau preparandu-i ceva delicios. Daca esti singur, tot te poti bucura de energia Balantei invitand prieteni buni la cina in oras.

Daca ai de creat o impresie buna, Luna in Balanta ajuta lucrurile ca sa iasa cu usurinta, farmec si gratie totul. Oamenii sunt mai diplomati, deci e usor sa creezi relationari. Poti avea o nevoie puternica de a socializa acum.

 

 



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Anul 2019 este anul acestor zodii! Primesc totul de la Dumnezeu şi de la viaţă. Veşti excelente!

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies