Horoscop weekend 7-9 decembrie 2018. Zile sub ULTIMA LUNĂ NOUĂ DIN 2018 şi MERCUR DIRECT! De ce este IMPORTANTĂ această Lună Nouă în Săgetător?

Horoscop weekend 7-9 decembrie 2018. Zile sub ULTIMA LUNĂ NOUĂ DIN 2018 şi MERCUR DIRECT! De ce este IMPORTANTĂ această Lună Nouă în Săgetător?
Horoscop weekend 7-9 decembrie 2018. Zile sub ULTIMA LUNĂ NOUĂ DIN 2018 şi MERCUR DIRECT! De ce este IMPORTANTĂ această Lună Nouă în Săgetător?

Horoscop weekend. Iata horoscopul de weekend 7-9 decembrie 2018 in care Mercur deja a iesit din retrograd pentru ultima oara pe 2018 iar Luna Noua din Sagetator din 6 decembrie isi manifesta din plin energia specifica, cel putin 2 saptamani de acum incolo. Cosmosul ne ofera contextul astral pentru a ne pregati asa cum se cuvine finalul de an, cu rezolutii bune pentru 2019, cu vise si sperante clare si trimise spre implinire.

 

Daca si tu te-ai simtit captiv in energia lui Mercur retrograd, rasuflam usurati pentru ca Mercur este acum in miscare directa dupa 3 saptamani de retrograd. 

 

Intotdeauna exista multi factori care ne influenteaza viata zi de zi. Astrologic, pot fi multe planete care sa fie de partea ta, dandu-ti influenta lor buna. De exemplu, Jupiter a intrat in noiembrie in Sagetator, casa sa, pana in decembrie 2018, ceea ce aduce un ajutor si o binecuvantare pentru viata ta.

 

Insa si felul in care ALEGEM sa ne miscam si sa actionam prin aceasta lume are o influenta mare asupra experientelor noastre.

 

Unii oameni dau vina pe Mercur retrograd pentru intarzierile lor si lipsa de organizare, dar daca cineva in mod constant are probleme cu organizarea timpului sau, trebuie sa se uite si la propriile sale actiuni in loc sa acuze astrele.

 

Cu alte cuvinte: putem folosi astrologia ca sa devenim mai constienti de temele, energiile si potentialul disponibil pentru noi.  

Dar sa nu o folosim ca scuza perfecta, ci sa o folosim ca sa gasim noi solutii pozitive pentru a ne depasi obstacolele pe care le avem.

 

Acest Mercur retrograd a inceput pe 16 noiembrie in Sagetator si a alunecat inapoi in Scorpionul caruia ii place doar adevarul, oricat de dur sau dureros ar fi.

Am fost fortati sa ne conectam la credintele personale si filozofiile noastre, la lucrurile pe care le credeam ca sunt adevarate, ca sa verificam daca mai sunt sau nu. Poate ca in ultimele saptamani si tu ai avut revelatii care te fac sa vezi lumea ta diferit. Poate ca ai descoperit ca nimeni nu detine adevarul tau ci trebuie sa ti-l descoperi singur. Toate sunt parte din expansiunea pe care o traim in Univers.

 

 

Horoscop weekend. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

 

Este un timp excelent ca sa descoperi cat de departe poti ajunge. Nu conteaza daca calatoria iti este fizica, intelectuala sau spirituala atat timp cat te provoci sa te aventurezi dincolo de zona ta de confort si sa experimentezi ceva diferit sau sa inveti ceva nou.

Daca te simti infricosat sau nesigur, este un semn ca esti pe drumul cel bun. Fa orice pregatiri sunt necesare ca sa te poti bucura fara griji. Aventura ta iti va deschide noi posibilitati pentru viitor.

 

 

Citeşte continuarea pe pagina următoare. 



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Aceste trei zodii vor avea un decembrie magic. Totul în jurul lor se transformă în bine

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies