Horoscop weekend Mihai Voropchievici: Zodia care castiga pe toate planurile

Horoscop weekend Mihai Voropchievici: Zodia care castiga pe toate planurile
Horoscop weekend Mihai Voropchievici: Zodia care castiga pe toate planurile

Horoscopul runelor. Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat, sâmbătă, în emisiunea „Adevăruri Ascunse” previziunile runelor pentru toată săptămâna.

 

Horoscopul runelor. Berbec: Aveţi două şanse: să vă mutaţi într-un serviciu mai bun, să lăsaţi locul de muncă actual sau, dacă sunteţi doritori, să vă schimbaţi locuinţa. Aveţi şansa să alegeţi, nu se poate amândouă.

 

Horoscopul runelor. Taur: Taurul e cu gândul la vacanţă. Nu are treabă cu nimeni şi trebuie să-şi pregătească bagajele, pentru că astrele şi runa le anunţă o călătorie.

 

Horoscopul runelor. Gemeni: Pentru ei s-a anunţat o suită de schimbări majore într-un viitor foarte apropiat. Fiţi pregătiţi să le întâmpinaţi, pentru că sunt benefice.

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare.



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Horoscop de Sânziene Oana Hanganu pentru Kfetele.ro. O zodie are parte de aventuri, alta preferă confortul de acasă, alături de partener

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies