Horoscop zilnic - 11 august 2016: Balantele au un farmec aparte

Horoscop zilnic - 11 august 2016: Balantele au un farmec aparte
Horoscop zilnic - 11 august 2016: Balantele au un farmec aparte

Citeste previziunile tale astrale pentru data de 11 august 2016.

Berbec

Ai şanse să vezi dincolo de materialismul cotidian, adevăratele scopuri ale relaţiilor şi situaţiilor în care eşti implicat. Pentru că totul are un rost bine determinat în planul vieţii, acum ar fi bine dacă te-ai detaşa de ceea ce se întâmplă în jurul tău şi ai privi de pe margine. Revelaţiile vor fi uluitoare, chiar dacă, pe moment, pe unele le înţelegi puţin sau deloc.

Taur

Eşti tentat să renunţi la unele colaborări şi chiar la relaţia cu partenerul de viaţă.

Este momentul potrivit pentru a renunţa la ceva, însă pare dificil. Astfel s-ar putea să fii ajutat din exterior şi, anumite relaţii sau situaţii parteneriale să se destrame de la sine, fără efort din partea ta. Lasă evenimentele să-şi urmeze cursul, pentru că te aşteaptă altele mult mai bune!

Gemeni

Treburile de rutină sunt la ordinea zilei, fie că mergi la serviciu, fie că stai acasă sau într-un alt loc în vacanţă.
Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele aparatului uro-genital, aşa încât îngrijeşte-te corespunzător. Însă ai încredere în puterea de vindecare a organismului tău! Odihna, detaşarea de cotidian, gândirea pozitivă şi compania celor dragi pot face minuni.

Rac

Nevoia de afectivitate este mare şi dificil de satisfăcut. Mai bine delectează-ţi sufletul cu activităţi recreative, un hobby sau joacă-te cu un animal de companie. Plimbările în natură, dialogurile cu cineva drag şi de încredere te va ajuta să depăşeşti stresul emoţional cauzat de neplăcerile sentimenatale.
Ai încredere că totul se desfăşoară în favoarea ta!

Leu

Răscolirile familiale ating astăzi cote mari, însă subiectivismul este accentuat. Priveşte atent la situaţia ta din segmentul domestic, atât în ceea ce priveşte relaţiile cu membrii familiei, cât şi situaţia bunurilor patrimoniale. Vei observa rapid unde trebuie să aduci schimbări radicale şi unde este nevoie doar de câteva îmbunătăţiri. Ai încredere în intuiţia ta!

Fecioara

Sunt posibile blocaje mentale şi discuţii sterile, de aceea selectează atent ceea ce vrei să spui.
Însă mai bine ar fi să vorbeşti cât mai puţin, să eviţi discuţiile de anvergură şi luarea deciziilor. Revizuieşte-ţi planurile, gândurile, relaţiile, chiar şi atitudinea în anumite privinţe. Citeşte, urmăreşte o emisiune distractivă şi plimbă-te mult în aer liber.

Balanta

Ţi-ai putea permite niscai mofturi, însă gândurile tensionate privitoare la situaţia bugetului de cheltuieli îţi blochează micile bucurii cotidiene. Priveşte în jurul tău şi găseşte ceva sau resurse deja existente pentru a te relaxa şi a te simţi confortabil tu cu tine.
Provocarea zilei constă în a învăţa să te descurci şi să consumi ceea ce ai şi ai destule deocamdată.

Scorpion

Cultivă latura luminoasă a personalităţii tale şi în acelaşi timp, prezintă celorlalţi o faţetă agreabilă. Posibil să te simţi încorsetat în situaţii şi relaţii neplăcute, dar este vorba numai despre percepţia ta subiectivă. Relaxează-te, cultivă gândirea pozitivă şi caută soluţii constrctive pentru îmbunătăţirea vieţii tale în general.
Odihneşte-te mult!

Sagetator

Adie vântul schimbării, iar dacă ai să ai răbdare să-l asculţi vei constata că îţi povesteşte multe şi mărunte lucruri utile despre tine şi despre felul în care îţi poţi îmbunătăţi viaţa. Chiar dacă energia vitală este fluctuantă şi spre cote joase, cu puţin efort vei putea depăşi ziua cu bine. Îngrijeşte-te în permanenţă şi ai încredere în tine!

Capricorn

Evenimentele din zilele anterioare te vor face să concluzionezi anumite lucruri vizavi de prieteni şi de persoanele care, chipurile, te susţin în plan socio-profesional.
Este nevoie să îţi revizuieşti acest segment relaţional şi să renunţi la cei care doar profită de pe urma sau care stau pe lângă tine doar aşa ca să se încarce energetic. Regândeşte-ţi unele planuri de viaţă!

Varsator

Gustul dulce-amar predomină în plan socio-profesional. Pentru că relaţiile si situaţiile din câmpul muncii trec printr-un amplu proces de revigorare este firesc să existe perioade cu urcuşuri şi coborâşuri. Important este să ai grijă de imaginea ta publică, să te fereşti de frivolităţi şi să te gândeşti la acele schimbări necesare pentru a-ţi îmbunătăţi viaţa.

Pesti

Mentalul este umbrit, astfel că bine ar fi să eviţi discuţiile importante şi luarea deciziilor. Fii prudent dacă eşti nevoit să călătoreşti sau dacă trebuie să susţii probe, examene, interviuri de orice natură. De mare folos îţi sunt muzica, vizionarea unui film amuzant sau o plimbare prin grădina botanică. Cultivă gândirea pozitivă şi ai încredere în tine!

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citește și: Fetele se întorc împotriva Virginiei! „Se crede superioară față de noi!”. Aflați de ce a fost pusă la zid concurenta în „Casa iubirii” joi, 19 septembrie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D- kanald.ro

Citește și: Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere- stirilekanald.ro



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Gabriela Cristea, despre situațiile din trafic. Ce a pățit prezentatoarea TV în timp ce își ducea fetele la școală. “Copiii sunt cei care trebuie să plătească”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Cheloo de la Paraziții, antreprenor de succes! Cum a încasat aproape 1 milion de euro din afaceri

Sfatul zilei din 22 septembrie 2024. O zodie se ocupă de o planificare atentă a resurselor

Moldo și Rebecca, apropieri la piscina din „Casa iubirii”! Cum a reacționat Antoni la imaginile cu cei doi concurenți

Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare


Cookies