Horoscop zilnic 18 aprilie 2019: Tensiuni și probleme pentru toate zodiile

Horoscop zilnic 18 aprilie 2019: Tensiuni și probleme pentru toate zodiile
Horoscop zilnic 18 aprilie 2019: Tensiuni și probleme pentru toate zodiile

Citeste previziunile tale astrologice pentru ziua de 18 aprilie 2019.

Horoscop zilnic 18 aprilie 2019

Berbec

Relaţiile parteneriale sunt contradictorii, astfel că este bine să nu te bazezi pe cele discutate astăzi. Indiferent de situaţie, numai tu poţi descurca sau încurca iţele acesteia. Fii prudent şi gândeşte-te bine înainte de spune ceva sau de a semna un document care te implică pe termen lung. Sfătuieşte-te cu cineva din anturajul apropiat, care îţi cunoaşte situaţia, dar care poate rămâne neutru şi faţă de tine şi faţă de ceilalţi.

Taur

Există tensiuni în relaţiile profesionale, mai ales în relaţiile colegiale. Este bine să ţii cont de nevoile sau problemele acestor persoane, pentru că au intenţii bune, însă percepţia ta asupra realităţii este distorsionată pentru moment. Dacă ai să vezi în fiecare persoană întâlnită un prieten, aceasta va manifesta faţă de tine calităţile aferente. Însă, dacă ai să priveşti altfel oamenii, evident că vor manifesta ceea ce proiectezi tu asupra lor.

Citeste si: Duminica Floriilor. Tradiții și obiceiuri de Florii. Rugăciunea care face minuni în ziua de Florii

Citeste si: Rețetă pentru Florii: Tort cu cremă de zahăr ars

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Gemeni

Relaţiile sentimentale pot lua turnuri nebănuite astăzi. Nu neapărat că se petrece ceva concret, însă cumva percepţia ta faţă de iubire şi implicaţiile ei se va schimba definitiv. Există şi varianta să decizi desprinderea dintr-o relaţie veche sau, în cazul relaţiei cu copiii, să le oferi acestora posibilitatea de a-şi hotărî singuri drumul în viaţă. Evită discuţiile contradictorii şi detaşează-te de falsele problemele cotidiene.

Citeste si: Horoscop Mariana Cojocaru de Florii și Paște 2019! Surprize colosale pentru două zodii, mare atenție la dușmani și evitați fostele iubiri- previziuni complete pentru Kfetele.ro

Rac

Este nevoie să te împarţi astăzi între segmentul familial şi cel profesional. Ceea ce se petrece la serviciu îţi afectează într-un fel relaţiile cu membrii familiei. Dorinţa de a sta acasă, de a te răsfăţa într-un spaţiu drag sufletului tău este mare şi dificil de realizat, pentru că eşti foarte solicitat mai ales de către şefi. Selectează-ţi priorităţile, ascultă-ţi intuiţia şi ai încredere că vei depăşi totul cu bine.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Leu

Relaţionarea cu persoanele din anturajul apropiat este obositoare astăzi, de aceea este bine să discuţi numai cu cine îţi este drag sau cu cine ai urgent de rezolvat o chestiune personală sau profesională. Fereşte-te de a face destăinuri personale, oricât ai fi de tentat să-ţi povesteşti neplăcerile. Coerenţa în exprimare, gestica facială, tonul vocii tale pot fi percepute eronat de către ceilalţi. Multe deplăsări pe distanţe scurte.

Fecioara

Primeşti bani de la şi prin alţii, mai ales de la persoanele din segmentul profesional. Dar, fie eşti nemulţumit de suma primită, fie temerile privitoare la veniturile obţinute din munca proprie pe care o desfăşori în cadrul unui loc de muncă se măresc. Percepţia ta vizavi de segmentul financiar este distorsionată astăzi, existând riscul să formulezi concluzii greşite şi să iei decizii pripite. Ai încredere că vei depăşi totul cu bine!



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Horoscop Mariana Cojocaru de Florii și Paște 2019! Surprize colosale pentru două zodii, mare atenție la dușmani și evitați fostele iubiri - previziuni complete pentru Kfetele.ro

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies