Horoscop zilnic - 19 februarie: Fecioarele primesc reprosuri uriase!

Horoscop zilnic - 19 februarie: Fecioarele primesc reprosuri uriase!
Horoscop zilnic - 19 februarie: Fecioarele primesc reprosuri uriase!

Citeste previziunile tale astrologice pentru ziua de 19 februarie 2017.

Berbec

Sambata este potrivit sa-ti revizuiesti bugetul de venituri si cheltuieli si sa-ti organizezi platile pe care le ai de facut pe facuturi, taxe, altele personale sau ale celor dragi. Posibil sa primesti bani, bunuri sau favoruri de la locul de munca sau o ruda apropiata se te finanteze bine. Duminica ar fi bine sa te relaxezi, sa visezi la o vacanta pe meleaguri indepartate sau sa te orientezi spre a te pregati, a invata ceva necesar in segmentul profesional.



Taur

Toate bune si frumoase la sfarsitul acestei saptamani, pana la capitolul relatii parteneriale si bani, bunuri comune cu partenerul de viata si colaboratorii. Se pare ca ai cheltuit mult fie pe instruirea ta profesionala, pentru imaginea ta personala, fie pentru a sprijini cumva material locul de munca in care activezi sau iti doresti sa activezi. Mentalul este confuz si exista posibilitatea sa intri in polemici fara rost.

Accepta si opiniie sau sfaturile altora!

Fanteziile barbatilor in functie de zodie! Iata ce el nu ti-ar spune niciodata!

Gemeni

Ar fi bine sa te odihnesti pe indelete in zilele acestui weekend. Energia vitala este fluctuanta si astfel risti sa gafezi serios daca te implici in activitati care necesita efort fizic si mental prelungit.

Se pot accentua neplaceri specifice aparatului renal si segmentelor gatului. Vorbeste putin, strictul necesar si tine cont de sfaturile altora. Unii chiar vor dori sa te ajute in rezolvarea chestiunilor tale personale si ar trebui sa profiti, politicos, de acest lucru.

Citeste continuarea pe pagina 2 >>



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Cea mai generoasa zodie! Cand iubeste, daruieste cu tot sufletul

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies