Horoscop zilnic - 2 februarie: Scorpionii nu trebuie sa creada tot ce aud

Horoscop zilnic - 2 februarie: Scorpionii nu trebuie sa creada tot ce aud
Horoscop zilnic - 2 februarie: Scorpionii nu trebuie sa creada tot ce aud

Citeste previziunile tale astrale pentru data de 2 februarie 2017.

Berbec

Ar fi bine sa-ti iei astazi zi libera si sa te detasezi de tumultul cotidian, ce pare ca te copleseste de cateva zile. Energia astrala este foarte puternica si te poate destabiliza, riscand ca prin manifestarile tale explozive sa strici situatii si relatii bune. Este adevarat ca ai dreptate in anumite momente, cu anumite aspecte, dar ceilalti nu pot tine pasul cu tine.  Fii intelegator, linisteste-te si ai incredere ca totul se va rezolva pana la urma.

Taur

Foarte vulnerabila este sanatatea si de asemenea relatiile profesionale sunt destul de provocatoare. Fii cat mai discret in peisajul cotidian, detaseaza-te de conflicte si dozeaza-ti eforturile. Fluctuatiile energetice ale zilei sunt greu de suportat, insa cu putin efort si bunavointa vei putea depasi totul cu bine. Ai nevoie de odihna, de planuri noi de actiune si poate chiar de un alt loc de munca. Relatiile cu cei dragi si de incredere ar trebui cultivate constant.

Gemeni

Surprize deosebite din partea prietenilor si a persoanelor care-ti sustin demersurile profesionale sau planurile personale. Totusi sunt sanse sa se strice unele relatii, pentru ca toata lumea vrea sa fie ascultata, sa i se respecte sfaturile, iar tu faci numai cu vrei tu si pe deasupra mai si spui cum rastalmacesti lucrurile. Dovedeste rabdare si toleranta fata de ceilalti si asculta-i macar pe alocuri. Unii chiar iti vor binele si ar trebui sa-i iei in seama.

Rac

Dispute profesionale cu oameni de rang inalt! Tumultul din segmentul socio-profesional atinge astazi un varf periculos, de aceea fii prudent si evita sa iei totul prea personal sau sa te implici in polemici sterile. Iti este dificil sa suporti ifosele unor sefi sau ale colegilor de munca, dar tocmai aici este provocarea momentului. Esti suficient de capabil sa intorci lucrurile in favoarea ta prin tact, diplomatie, vorbe alese si gesturi potrivite.

Leu

Mentalul iti este luminat de idei deosebite, astfel ca ar fi bine sa le notezi, sa le dezbati cu cineva de incredere si sa le iei in serios. Creionarea planurilor de calatorie sau de studii va avea succes, daca acum te mobilizezi si lucrezi la ele. Se recomanda prudenta daca astazi este nevoie sa calatoresti, sa sustii examne, probe sau interviuri. Conflictele de idei sunt puternice si foarte usor pot denatura o situatie buna.

Relaxeaza-te cu un film bun.



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Horoscop Mihai Voropchievici 30 ianuarie – 5 februarie 2017! Doua zodii dau de necaz

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies