Horoscop zilnic, 20 septembrie 2018, Oana Hanganu. Astazi, nu luati decizii majore!

Horoscop zilnic, 20 septembrie 2018, Oana Hanganu. Astazi, nu luati decizii majore!
Horoscop zilnic, 20 septembrie 2018, Oana Hanganu. Astazi, nu luati decizii majore!

Horoscop zilnic, 20 septembrie 2018, Oana Hanganu. Ziua de astăzi nu este potrivită pentru decizii majore, pentru negocieri, interviuri sau ”discuţii lămuritoare” şi planuri pe termen lung în cuplu.  Luna se află în Vărsător, alături de planeta Marte şi formează un aspect tensionat numit ”careu” sau ”cuadratură” cu planeta Schimbării, Uranus.

 

Contextul astrologic aduce schimbări neaşteptate de opinii şi de atitudine, risc de ceartă în cuplu din cauza dorinţei de ”spaţiu” şi ”libertate” sau neînţelegeri la locul de muncă pentru că fiecare va fi convins că ideile lui sunt cele mai bune.

 

Mâine, însă, va fi o zi excelentă pentru zodii, pentru că Soarele şi planeta Comunicării, Afacerilor şi Călătoriilor, Mercur, vor acţiona ”în echipă” în semnul Fecioarei. Va fi, de altfel, ultima zi din acest an în care Mercur se va afla în zodia Fecioară.

 

Sâmbătă, Mercur va intra în Balanţă şi va fi urmat, a doua zi de Soare, iar relaţiile vor fi favorizate de astre.

 

Dar, până atunci, iată ce anunţă horoscopul zilei de 20 septembrie pentru fiecare zodie:

 

BERBEC

”Socoteala de acasă nu se potriveşte cu cea din târg!” Planurile nativilor Berbec pot fi date peste cap de decizia şefilor de a renunţa la un proiect sau din cauză că, pentru rezolvarea unor probleme personale, vor avea nevoie de mai mulţi bani decât se aşteptau.

În cuplu, gelozia aduce doar tensiuni.

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare. 

 



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Cea mai buna salata de muraturi asortate. Reteta doamnei Gina Bradea nu necesita sterilizare

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies