Horoscop zilnic - 21 februarie: Capricornii invata o lectie importanta de viata!

Horoscop zilnic - 21 februarie: Capricornii invata o lectie importanta de viata!
Horoscop zilnic - 21 februarie: Capricornii invata o lectie importanta de viata!

Citeste previziunile tale astrale pentru data de 21 februarie 2017.

Berbec

Daca ai tot amanat sa iei taurul de coarne in ce priveste unele masuri radicale in cariera sau in contextul afacerii personale, acum e momentul. Ai sustinere astrala pe zona de putere si autoritate si poti fi atat de intransigent si riguros pe cat o cere momentul, astfel incat sa schimbi ceva in profunzime si sa definesti mai clar traiectoria ta socio-profesionala. Ai incredere in intuitia ta si actioneaza dincolo de orgoliu.

Taur

Luna in Capricorn te impulsioneaza sa te gandesti serios la viitorul tau si sa evaluezi posibilitatile pe care le vezi la acest moment, atat in ce priveste evolutia personala cat si in ce priveste unele proiecte in comun cu altii. E o zi buna pentru a realiza obiective dificile si pentru a obtine ceva ce ai asteptat multa vreme, fie si numai niste raspunsuri sau intelegeri ale unor intrebari existentiale.

In mod cert, experientele si alegerile de astazi pot insemna un mare pas inainte.

Gemeni

Nu te astepta ca prietenii sa-ti sara in ajutor sau sa-si tina promisiunile. Cu cat ai mai putine asteptari, cu atat mai putine dezamagiri, avand in vedere contextul astral care predispune la surprize si rasturnari de situatie in relatii. Pe de alta parte, concentreaza-te pe ceea ce ai nevoie ca resurse in acest moment si mobilizeaza-le, adu-le la tine, chiar daca pentru asta e nevoie sa renunti la mandrie si sa ceri sprijinul sau chiar sa ceri o favoare.

Asteapta-te sa vezi, astazi, lucruri care ti-au scapat, sau sa devoalezi informatii ce ti-au fost ascunse.



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Horoscop Mihai Voropchievici 20 – 26 februarie 2017: Berbecii trebuie sa scape de trecut!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies