Horoscop zilnic - 22 februarie: Varsatorii invata sa fie rabdatori!

Horoscop zilnic - 22 februarie: Varsatorii invata sa fie rabdatori!
Horoscop zilnic - 22 februarie: Varsatorii invata sa fie rabdatori!

Citeste previziunile tale astrale pentru data de 22 februarie 2017.

Berbec

Daca ai tot amanat sa iei taurul de coarne in ce priveste unele masuri radicale in cariera sau in contextul afacerii personale, acum e momentul. Ai sustinere astrala pe zona de putere si autoritate si poti fi atat de intransigent si riguros pe cat o cere momentul, astfel incat sa schimbi ceva in profunzime si sa definesti mai clar traiectoria ta socio-profesionala. Ai incredere in intuitia ta si actioneaza dincolo de orgoliu.

Taur

Luna in Capricorn te impulsioneaza sa te gandesti serios la viitorul tau si sa evaluezi posibilitatile pe care le vezi la acest moment, atat in ce priveste evolutia personala cat si in ce priveste unele proiecte in comun cu altii. E o zi buna pentru a realiza obiective dificile si pentru a obtine ceva ce ai asteptat multa vreme, fie si numai niste raspunsuri sau intelegeri ale unor intrebari existentiale.

In mod cert, experientele si alegerile de astazi pot insemna un mare pas inainte.

Gemeni

Nu te astepta ca prietenii sa-ti sara in ajutor sau sa-si tina promisiunile. Cu cat ai mai putine asteptari, cu atat mai putine dezamagiri, avand in vedere contextul astral care predispune la surprize si rasturnari de situatie in relatii. Pe de alta parte, concentreaza-te pe ceea ce ai nevoie ca resurse in acest moment si mobilizeaza-le, adu-le la tine, chiar daca pentru asta e nevoie sa renunti la mandrie si sa ceri sprijinul sau chiar sa ceri o favoare.

Asteapta-te sa vezi, astazi, lucruri care ti-au scapat, sau sa devoalezi informatii ce ti-au fost ascunse.
 



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Zodii compatibile pe viata! Uite pe cine sa nu scapi!

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies