Horoscop zilnic 23 aprilie 2018: Leii sunt parasiti de cei in care au avut incredere

Horoscop zilnic 23 aprilie 2018: Leii sunt parasiti de cei in care au avut incredere
Horoscop zilnic 23 aprilie 2018: Leii sunt parasiti de cei in care au avut incredere

Horoscop 23 aprilie. Berbec

 

Astăzi pot apărea unele încurcături profesionale. Dacă v-aţi decide să acceptaţi  ajutorul care vi se oferă, ar fi mai simplu. Surprizele de ordin personal sunt, în schimb, plăcute.

 

Horoscop 23 aprilie. Taur

 

Dificultăţile de comunicare evoluează îngrijorător, mai ales că în ultima perioadă nu v-aţi lovit de niciun obstacol. Chiar dacă vă certaţi cu o prietenă dragă, aveţi şi un câştig neaşteptat

 

Horoscop 23 aprilie. Gemeni

 

Vă destăinuiţi secretele unor persoane guralive, aşa că este de aşteptat ca întreg anturajul să vă cunoască viaţa. Poate că astăzi este momentul să renunţaţi definitiv la confidenţe.

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare.



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Razboinicii au primit vesti de acasa si a inceput razboiul! Ionut si Alex, la cutite! "Eu stiu ca tu nu ma halesti deloc"

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies