Horoscop zilnic - 23 octombrie: Racii si scorpionii invata sa fie mai rabdatori

Horoscop zilnic - 23 octombrie: Racii si scorpionii invata sa fie mai rabdatori
Horoscop zilnic - 23 octombrie: Racii si scorpionii invata sa fie mai rabdatori

Citeste previziunile tale astrale pentru data de 23 octombrie 2016.

Berbec

Finalul săptămânii este potrivit treburilor gospodaresti. Poti face usor curatenii generale, reparatii curente sau reamenajari interioare. Apar neintelegeri in relatiile cu membrii familei, dar cu prudenta si discernamant vei depăşi totul cu bine. Nostalgia copilariei te va cuprinde pe neasteptate, oferindu-ţi un farmec aparte. Distracţii alături de cei dragi.

Taur

Prietenii apropiaţi sau rudele îţi sunt alături la sfârşitul acestei săptămâni. Dialoguri, vizite, sfaturi, schimb de informaţii – o avalanşă de situaţii greu de urmărit sau înţeles.

Pe de altă parte ar fi bine să-ţi rezervi momente pentru studii, documentare sau pentru a lectura o carte dragă sufletului tău. Evită să vorbeşti mult despre tine şi planurile tale!

Gemeni

Se întrezăresc preocupari financiare în acest weekend. Ori primesti cadouri sau recompense, ori afli vesti legate de salarizarea de la un loc de munca. Pe de alta parte, bine ar fi să-ţi verifici situatia bugetului de venituri si cheltuieli si sa eviti speculatiile de orice fel.
Energia vitala fluctueaza mult, asa incat ocupa-te doar de treburile de rutină.

Rac

Finalul acestei săptămâni îţi aduce stări de spirit contradictorii, de aceea fii prudent şi controlează-ţi reacţiile faţă de ceilalţi. Sunt momente bune de a te ocupa doar de tine si de treburile tale. Tratamentele cosmetice, inceperea unei diete de sezon, inscrierea la cursuri de dezvoltare personala sau schimbarea garderobei sunt activitati potrivite.

Leu

Ai nevoie de discretie, moderatie si introspecţie la finalul acestei săptămâni.
Ar fi binevenită o minivacanta, mai ales departe de forfota vietii cotidiene. Sunt momente bune pentru a privi atent si obiectiv tot ce se petrece in jurul tau. S-ar putea sa descoperi mici conflicte in relatiile cu cei apropiati. Evita provocarile si traseaza-ti noi planuri de viitor.

Fecioara

Finalul acestei săptămâni îţi adduce în preajmă prietenii. Sunt momente bune de a lua legatura cu cei pe care nu i-ai vazut de mult.
Dialogurile contradictorii vor fi frecvente. Fii prudent, evita provocarile si nu-ţi divulga planurile de viitor. Cineva care te protejeaza iti poate oferi informatii pretioase legate de conflictele mocnite din sfera profesionala.

Balanta

Domeniul profesional te poate solicita mult, chiar dacă este weekend. Un sef are nevoie de informaţii de la tine. Cu prudenta si discernamant vei reusi sa depasesti momentele tensionate. Însă cumva, imaginea ta in ochii celorlalti are de suferit.
Remediaza situatia cat mai repede. Vor intra în scenă şi reuniunile familiale.

Scorpion

Esti preocupat de relatiile cu strainatatea la sfârşitul acestei săptămâni. Poti primi vesti alarmante, dar sunt chestiuni pasagere pe care le vei rezolva usor, asa cum iti doresti. Pe de alta parte, dorinta de rafinare sufleteasca este la cote inalte. Vizitează galerii de artă, un muzeu sau lectureaza o carte spirituală. Târgurile de sezon sunt un bun prilej de socializare.


Sagetator

Taxele, impozitele si relatiile cu institutiile financiare sunt temele principale de la finalul acestei săptămâni. Achită datoriile si ordonează documentele privitoare la bani si bunuri patrimoniale. S-ar putea sa descoperi unele nereguli, dar le vei putea remedia cu usurinta. Dozeaza-ti eforturile, pentru ca energia vitala fluctueaza. Fii alături de cei dragi şi relaxează-te!

Capricorn

Bine ar fi ca în acest weekend să te ocupi de relatiile parteneriale si de proiectele comune cu altii.
Ar putea iesi discutii aprinse, dar se va cadea la pace pana la urma. Totusi, exista in preajma ta relatii sau colaborari care nu te mai reprezinta, astfel incat gândeşte-te pe indelete si remediază nemulţumirile. Intervin chestiuni financiare comune cu alţii.

Varsator

Sunt zile cu multe treburi de rutină la finalul acestei săptămâni. Nu prea ai susţinători, asa incat bine ar fi sa te bazezi doar pe fortele tale. Exista conflicte mocnite in sfera muncii pe care ar trebui sa le ai in vedere. Pe de alta parte, sanatatea este vizata pe segmentele aparatului digestiv, in special pe ficat si pe sistemul respirator. Relaxează-te şi cultivă umorul!

Pesti

Excelent acest weekend pentru a te ocupa de un hobby. Creativitatea este accentuata, asa incat valorifica-ti talentele si oferă-le celor dragi posibilitatea să se bucure de ele. Relatiile sentimentale pot cunoaşte suişuri si coborâşuri, dar sunt momente pasagere. Copiii si problemele lor sunt o altă temă reprezentativă. Aduna-i pe cei dragi la petrecere amuzantă!

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citește și: Fetele se întorc împotriva Virginiei! „Se crede superioară față de noi!”. Aflați de ce a fost pusă la zid concurenta în „Casa iubirii” joi, 19 septembrie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D- kanald.ro

Citește și: Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere- stirilekanald.ro



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Gabriela Cristea, despre situațiile din trafic. Ce a pățit prezentatoarea TV în timp ce își ducea fetele la școală. “Copiii sunt cei care trebuie să plătească”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Cheloo de la Paraziții, antreprenor de succes! Cum a încasat aproape 1 milion de euro din afaceri

Sfatul zilei din 22 septembrie 2024. O zodie se ocupă de o planificare atentă a resurselor

Moldo și Rebecca, apropieri la piscina din „Casa iubirii”! Cum a reacționat Antoni la imaginile cu cei doi concurenți

Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare


Cookies