Horoscop zilnic - 25 martie: Leii si Pestii au parte de surprize de proportii

Horoscop zilnic - 25 martie: Leii si Pestii au parte de surprize de proportii
Horoscop zilnic - 25 martie: Leii si Pestii au parte de surprize de proportii

Citeste previziunile tale astrale pentru data de 25 martie 2017.

Berbec

Foloseste aceste zile de weekend pentru relaxare, introspectie si dialog interior. Posibil chiar să se altereze sănătatea, dar sunt momente pasagere. Somnul suficient, o alimentaţie uşoară, de primăvara, o plimbarea printr-un parc iti sunt suficiente pentru a te revigora. Pe de alta parte in starea ta de spirit de acum poti afla multe informatii utile, pe cai mai putin obisnuite si care te vor ajuta substantial in progresul tau personal si profesional.

Taur

Interesante zile la finalul acestei saptamani vizavi de relatiile cu prietenii si cu persoanele din anturajul profesional. Chiar daca, in ultima vreme multe dintre aceste persoane si-au retras sutinerea fata de tine sau pur si simplu s-au îndepărtat de tine fara motive clare, acum sunt momente bune pentru a te lamuri de ce s-au petrecut lucrurile aşa. De fapt este vorba despre faptul ca ai atins un alt nivel de evolutie si ai nevoie de alti oameni in preajma ta.

Gemeni

S-ar putea sa fii invitat la tot soiul de reuniuni, fie in segmentul socio-profesional in care activezi, fie in segmentul domestic, la aniversarea vreunei rude dragi. Oricum, multa lume se va perinda pe langa tine si toti te vor observa si vor dori sa stea de vorba cu tine. Comportă-te natural si chiar daca unii te dojenesc exista un dram de adevăr in tot ceea ce ti se spune.

Raspunde in note seriose, dar acompaniate cu unele amuzante.



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Cele mai ghinioniste zodii ale lunii aprilie 2017! Trec prin momente teribile!

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies