Horoscop zilnic - 27 martie: Berbecii incep saptamana cu o veste trista

Horoscop zilnic - 27 martie: Berbecii incep saptamana cu o veste trista
Horoscop zilnic - 27 martie: Berbecii incep saptamana cu o veste trista

Citeste previziunile tale astrale pentru data de 27 martie 2017.

Berbec

Ziua este potrivita activitatilor usoare si interiorizarii. Pentru ca, in ultima vreme, in preajma ta se vehiculeaza informatii de tot felul ai nevoie de un timp petrecut in singuratate pentru a procesa pe indelete cele aflate. Toate acestea duc spre epuizare fizica si mentala. Aranjeaza-ti programul astfel incat sa petreci suficiente momente linistite, in care sa te relaxezi sau pur si simplu sa te plimbi prin locurile preferate.

Ingrijeste-ti sanatatea cum stii tu mai bine!

Taur

Se pare ca in preajma ta vin astazi prieteni sau persoane binevoitoare din segmentul profesional. Cu totii iti vor oferi direct sau indirect informatii deosebite legate de variante noi de castig. Intuitia este accentuata si ar fi bine sa mergi pe firul indicat de aceasta. Chiar daca poate ti se pare bizar, la prima vedere, corelatiile pe care le faci mental, ai rabdare si incredere in sufletul tau.

Pe masura ce vor trece zilele vei observa ca ai avut dreptate.

Gemeni

Esti cautat de catre sefi, dar si de colegi sau colaboratori vechi. De fapt, ceea ce se petrece astazi in segmentul socio-profesional ai provocat tu cu ceva timp in urma. Pe de o parte ti se pot propune colaborari noi, destul de profitabile. Insa, pana a ajunge la partea frumoasa a lucrurilor este posibil sa ti se reproseze fie faptul ca lucrezi greu in echipa, fie ca ai restante multe in sarcinile de lucru.

Fii prudent si rezolva tot ce tine de competenta ta.



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Horoscop Mihai Voropchievici 27 martie - 2 aprilie: Trei zodii incep saptamana cu stangul, alte trei isi schimba viata

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies