Horoscop zilnic - 28 februarie: Gemenii trebuie sa renunte la vicii

Horoscop zilnic - 28 februarie: Gemenii trebuie sa renunte la vicii
Horoscop zilnic - 28 februarie: Gemenii trebuie sa renunte la vicii

Citeste previziunile tale astrale pentru data de 28 februarie 2017.

Berbec

Imboldurile pe care le simti astazi foloseste-le in mod constructiv, orientandu-le constient spre tine si nevoile tale momentane. Chiar daca ziua debuteaza cu neplaceri legate de sanatate sau sufletesti depune eforturi sa-ti imbunatatesti infatisarea si sa inlaturi tot ce te impiedica sa te bucuri de viata. Planifica sedinte se infrumusetare, de ingrijre corporala, revizuieste-ti garderoba.

Taur

In primele ore ale zilei ar fi bine sa rezolvi chestiuni profesionale comune cu altii sau sa discuti cu membrii familiei despre nevoile casei si familiei.

Spre pranz, energia vitala va fluctua si va fi dificil sa socializezi sau sa te ocupi de activitati care presupun eforturi mentale si fizice. Poate te gandesti si la intocmirea unui plan de imbunatatire a sanatatii pe termen lung.

Gemeni

Multa forfota se contureaza astazi in segmentul profesional. Este bine sa fii prudent, sa ii lasi pe altii sa vorbeasca mai mult si tu sa te ocupi de treburile pe care le ai de indeplinit la locul de munca.

Relatiile colegiale sunt amestecate, iar in fundal exista riscul destramarii multora, pe neasteptate. Fii alaturi de colegi si sustine-i sincer, atat cat poti!



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Horoscop Mihai Voropchievici, saptamana 27 februarie – 5 martie 2017. Doua zodii incep cu stangul luna martie

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies