Horoscop zilnic - 6 martie: Doua zodii incep saptamana cu stangul!

Horoscop zilnic - 6 martie: Doua zodii incep saptamana cu stangul!
Horoscop zilnic - 6 martie: Doua zodii incep saptamana cu stangul!

Citeste previziunile tale astrale pentru data de 6 martie 2017.

Berbec

Saptamana debuteaza cu multe discutii si intalniri cu persoanele din anturajul apropiat. Temele principale ale zilei se pare ca vor fi activitatile profesionale, conditiile de munca de la serviciu si salarizarea aferenta. Fereste-te de a vorbi prea mult si de a-ti expune parerile personale vizavi de oameni si fapte, cunoscute prea putin sau deloc. Unele decizii luate mai demult pentru segmentul profesional le vei reconsidera incepand de astazi.

Taur

S-ar putea sa primesti bani in urma depunerii eforturilor la serviciu. Un sef pune o vorba buna pentru tine si astfel, pe neasteptate primesti mai mult decat te asteptai tu. Astfel te poti bucura de cumparaturi, dar poti achita si diverse facturi, taxe sau ale servicii de care doresti sa beneficiezi atat tu cat si cei dragi. Totusi, veniturile tale din munca depusa in campul muncii sunt fluctuante si ar fi bine sa cheltuiesti strictul necesar.

Gemeni

Este o zi contradictorie, cu schimbari bruste de dispozitie sufleteasca. Pentru ca tu iti doresti sa te ocupi de calatorii, de studii, de activitati culturale iti este dificil sa faci fata si solicitarilor venite din partea celorlalti. Mai ales dinspre segmentul profesional apar tot soiul de treburi pe care esti nevoit sa le rezolvi in regim de urgenta. Fii intelegator si ocupa-te de tot ce ti se cere.



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Zodii condamnate sa iubeasca pe cine nu trebuie

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies