Horoscop zilnic - 8 august: Leii au nemultumiri mari!

Horoscop zilnic - 8 august: Leii au nemultumiri mari!
Horoscop zilnic - 8 august: Leii au nemultumiri mari!

Iti spunem ce te asteapta astazi din punct de vedere astrologic.

 

BERBEC
Ceva iti spune sa nu te implici deocamdata intr-o directie aflata inca la inceput. Nu ai toate informatiile de care ai nevoie, ci acestea ar putea sa mai apara pe parcurs. Ar fi bine, asadar, sa mai astepti o vreme pana se vor clarifica detaliile acoperite, deocamdata, de incertitudine. Si asa esti o fire indecisa, de felul tau, ca atare o astfel de situatie te incurca si mai tare, dar nu trebuie sa renunti, ci doar sa mai astepti o vreme pana se limpezesc orizonturile.
Directia e buna, doar momentul nu e potrivit!
TAUR
Un conflict de pareri poate degenera astazi intr-o disputa aprinsa care poate duce la un final nefericit. Ai grija la ce spui, la tonul categoric pe care esti tentat sa-l folosesti, la deciziile transante pe care esti gata sa le iei fara sa chibzuiesti. Ai putea rupe o relatie ce mergea bine, ai putea pierde un prieten sau ai putea face un gest riscant pe care nu-l vei mai putea repara dupa aceea.
Atitudinea agresiva nu te reprezinta, tocmai de aceea, cei care te vad astazi atat de violent, ar putea interpreta gresit nervii tai, gata sa-ti intoarca spatele.
GEMENI
Esti pus in fata unei decizii si nu stii cui sa dai prioritate: ratiunii sau sentimentelor? Ambele au ceva de spus in problema de fata, dar se pare ca vei asculta doar ce-ti transmite mintea.
Ai de ales intre ce a bine sa faci, moralmente vorbind, si ce ti-ar placea tie sa faci. Emotia trece pe un plan secund, spre regretul tau ca trebuie sa-ti sacrifici sau inabusi din nou dorintele cele mai puternice, dar de data aceasta consideri ca inima ar putea face o greseala, spre deosebire de logica si ratiunea puse in joc ce te vor ajuta sa extragi concluzia cea mai inteleapta.
RAC
Nu le poti avea intotdeauna pe toate asa cum visezi, ci mai dai piept si cu realitati dureroase. Azi are loc un eveniment in care ti-ai pus mari sperante, inima ta batea mai tare numai cand te gandeai ce se va intampla, dar din pacate asteptarile tale sunt zadarnice. Nu se petrece conform viselor tale, ci aluneci de sus, din vis direct intr-o realitate care nu-ti convine.
Nimeni nu este scutit de tristete, de dezamagiri si de suferinte, iar azi se pare ca tu esti cel care trebuie sa le treaca in revista si pe acestea.
LEU
Nu esti multumit de ceea ce primesti de la ceilalti. Tu ai fost mai generos, ai daruit tot ce ai putut, ai fost alaturi de ei si ai raspuns prezent la orice solicitare, dar azi, cand ai si tu nevoie de un sprijin sau de un sfat, e cam gol in jurul tau.
Poate ai fost tu exagerat de darnic, fara sa te gandesti daca ceilalti ar fi capabili sa ofere la fel, deci ai pretentii prea mari de la oamenii. Unii nu au nimic de oferit, ci doar profita de ceea ce ai tu de dat, deci nu da vina pe ei, ci pe tine, ca ai facut abuz de bunavointa cu cine nu merita.
FECIOARA
Cu ceva timp in urma ai ajuns intr-un punct critic in care credeai ca singura solutie ar fi un final categoric.
Nu te grabi sa-ti iei adio atat de repede de la tot ce ai construit, pentru ca sigur exista si o alta varianta, care poate restabili echilibrul firesc al situatiei. Nu abandonul este calea in situatia de fata, deci detaseaza-te un pic si analizeaza la rece, pentru ca vei descoperi o idee mult mai buna, ce poate salva totul in ultimul moment. Nu renunta, doar modifica ceva, prin partile esentiale.
BALANTA
Dragostea nu e doar un joc frumos, ci si o constructie serioasa in doi. Daca nu vezi de la cel drag mai multa implicare si dorinta de a cladi ceva serios impreuna, incepi sa te indoiesti de intentiile sale. Nu de vorbe dulci si declaratii ai nevoie tu acum, ci de angajamente solide care sa-ti garanteze faptul ca puteti merge umar la umar o viata. Prin ceea ce face cel drag pentru tine, prin faptele sale, poti descoperi concret ce vrea de la viitor, de aceea trebuie sa fii atent la ce face, nu la ce spune!
SCORPION
Daca vrei sa ai o zi productiva, fa echipa cu o persoana de sex opus dintr-o zodie activa, care sa-ti dea si tie mai mult chef de munca. Tu poate esti strategul, cel care ofera solutii practice sau care contribuie perfect cu mana de lucru, dar totusi ai nevoie de cineva alaturi care sa-ti insufle energia si motivatia care, momentan, sunt cam scazute, daca gasesti partenerul potrivit care sa compenseze ceea ce-ti lipseste tie, va fi o zi excelenta, in care veti ajunge, impreuna, la rezultate care sa va multumeasca pe deplin si pe unul si pe altul.
SAGETATOR
Nu reusesti sa te integrezi in atmosfera vesela din jurul tau, de parca nu ai avea chiar atat de multe motive de distractie ca ceilalti. Fa un efort, de dragul lor, sa nu discuti azi de nimic grav, serios, suparator, pentru ca cei din jurul tau chiar se simt bine si te poti molipsi de la ei. Apar vesti bune, iar un zambet, peste toate acestea, ar fi darul suprem. Daca ai cobori un pic la nivelul celor mici, ai descoperi ce zi superba este, fara sa ti-o tensionezi singur cu problemele adultilor.
CAPRICORN
Primesti o veste cu efecte contradictorii asupra ta. Pe de o parte, abia astepti sa devina realitate, presimtind ca are ceva bun de oferit, dar pe de alta parte te si temi de consecintele sale, pentru ca exista o cota mare de necunoscut la mijloc. Nu stii toate detaliile, si cum esti genul de om care apreciaza lucrurile clare si bine asezate, o astfel de situatie cu o doza imensa de nou te cam lasa fara directie. Mai asteapta cateva zile sa te lamuresti incotro merg lucrurile si atunci linistea va reveni in sufletul tau, calcand pe teren mai sigur.
VARSATOR
Se stie ca esti un visator prin definitie, dar uneori visele tale se mai si destrama. Privesti cu ochii tai cum se modifica proiectul pe care l-ai ridicat din atatea ganduri bune si, pe moment, esti derutat si trist. Nu te crampona de un esec trecator, ci concentreaza-te imediat asupra unei iesiri din impas, dar fii totusi realist cand iti stabilesti noile obiective. A visa doar la lucruri intangibile nu e in avantajul tau, caci astfel vei aduna mereu doar insuccese. Revino cu picioarele pe pamant si construieste cu puterile tale!
PESTI
Nu te poti debarasa de o amintire neplacuta pe care o tot duci cu tine de atata vreme. Poate totul ar fi fost de domeniul trecutului daca nu ti-ar aduce aminte altii de cele intamplate atunci. E ca si cum tu nu ai aduce in discutie acele vremuri, dar mereu se trezeste cate unul care te intreaba ce s-a intamplat atunci. Luand-o de la capat cu povestirile, nu faci altceva decat sa scoti la lumina emotii negative si evenimente care ar fi trebuit sa fie demult uitate.
Horoscop oferit de ACVARIA.

BERBEC

Ceva iti spune sa nu te implici deocamdata intr-o directie aflata inca la inceput. Nu ai toate informatiile de care ai nevoie, ci acestea ar putea sa mai apara pe parcurs. Ar fi bine, asadar, sa mai astepti o vreme pana se vor clarifica detaliile acoperite, deocamdata, de incertitudine. Si asa esti o fire indecisa, de felul tau, ca atare o astfel de situatie te incurca si mai tare, dar nu trebuie sa renunti, ci doar sa mai astepti o vreme pana se limpezesc orizonturile. Directia e buna, doar momentul nu e potrivit!

TAUR

Un conflict de pareri poate degenera astazi intr-o disputa aprinsa care poate duce la un final nefericit. Ai grija la ce spui, la tonul categoric pe care esti tentat sa-l folosesti, la deciziile transante pe care esti gata sa le iei fara sa chibzuiesti. Ai putea rupe o relatie ce mergea bine, ai putea pierde un prieten sau ai putea face un gest riscant pe care nu-l vei mai putea repara dupa aceea. Atitudinea agresiva nu te reprezinta, tocmai de aceea, cei care te vad astazi atat de violent, ar putea interpreta gresit nervii tai, gata sa-ti intoarca spatele.

GEMENI


Esti pus in fata unei decizii si nu stii cui sa dai prioritate: ratiunii sau sentimentelor? Ambele au ceva de spus in problema de fata, dar se pare ca vei asculta doar ce-ti transmite mintea. Ai de ales intre ce a bine sa faci, moralmente vorbind, si ce ti-ar placea tie sa faci. Emotia trece pe un plan secund, spre regretul tau ca trebuie sa-ti sacrifici sau inabusi din nou dorintele cele mai puternice, dar de data aceasta consideri ca inima ar putea face o greseala, spre deosebire de logica si ratiunea puse in joc ce te vor ajuta sa extragi concluzia cea mai inteleapta.

RAC

Nu le poti avea intotdeauna pe toate asa cum visezi, ci mai dai piept si cu realitati dureroase. Azi are loc un eveniment in care ti-ai pus mari sperante, inima ta batea mai tare numai cand te gandeai ce se va intampla, dar din pacate asteptarile tale sunt zadarnice. Nu se petrece conform viselor tale, ci aluneci de sus, din vis direct intr-o realitate care nu-ti convine. Nimeni nu este scutit de tristete, de dezamagiri si de suferinte, iar azi se pare ca tu esti cel care trebuie sa le treaca in revista si pe acestea.

LEU

Nu esti multumit de ceea ce primesti de la ceilalti. Tu ai fost mai generos, ai daruit tot ce ai putut, ai fost alaturi de ei si ai raspuns prezent la orice solicitare, dar azi, cand ai si tu nevoie de un sprijin sau de un sfat, e cam gol in jurul tau. Poate ai fost tu exagerat de darnic, fara sa te gandesti daca ceilalti ar fi capabili sa ofere la fel, deci ai pretentii prea mari de la oamenii. Unii nu au nimic de oferit, ci doar profita de ceea ce ai tu de dat, deci nu da vina pe ei, ci pe tine, ca ai facut abuz de bunavointa cu cine nu merita.

FECIOARA

Cu ceva timp in urma ai ajuns intr-un punct critic in care credeai ca singura solutie ar fi un final categoric. Nu te grabi sa-ti iei adio atat de repede de la tot ce ai construit, pentru ca sigur exista si o alta varianta, care poate restabili echilibrul firesc al situatiei. Nu abandonul este calea in situatia de fata, deci detaseaza-te un pic si analizeaza la rece, pentru ca vei descoperi o idee mult mai buna, ce poate salva totul in ultimul moment. Nu renunta, doar modifica ceva, prin partile esentiale.

BALANTA

Dragostea nu e doar un joc frumos, ci si o constructie serioasa in doi. Daca nu vezi de la cel drag mai multa implicare si dorinta de a cladi ceva serios impreuna, incepi sa te indoiesti de intentiile sale. Nu de vorbe dulci si declaratii ai nevoie tu acum, ci de angajamente solide care sa-ti garanteze faptul ca puteti merge umar la umar o viata. Prin ceea ce face cel drag pentru tine, prin faptele sale, poti descoperi concret ce vrea de la viitor, de aceea trebuie sa fii atent la ce face, nu la ce spune!

SCORPION

Daca vrei sa ai o zi productiva, fa echipa cu o persoana de sex opus dintr-o zodie activa, care sa-ti dea si tie mai mult chef de munca. Tu poate esti strategul, cel care ofera solutii practice sau care contribuie perfect cu mana de lucru, dar totusi ai nevoie de cineva alaturi care sa-ti insufle energia si motivatia care, momentan, sunt cam scazute, daca gasesti partenerul potrivit care sa compenseze ceea ce-ti lipseste tie, va fi o zi excelenta, in care veti ajunge, impreuna, la rezultate care sa va multumeasca pe deplin si pe unul si pe altul.

SAGETATOR

Nu reusesti sa te integrezi in atmosfera vesela din jurul tau, de parca nu ai avea chiar atat de multe motive de distractie ca ceilalti. Fa un efort, de dragul lor, sa nu discuti azi de nimic grav, serios, suparator, pentru ca cei din jurul tau chiar se simt bine si te poti molipsi de la ei. Apar vesti bune, iar un zambet, peste toate acestea, ar fi darul suprem. Daca ai cobori un pic la nivelul celor mici, ai descoperi ce zi superba este, fara sa ti-o tensionezi singur cu problemele adultilor.

CAPRICORN

Primesti o veste cu efecte contradictorii asupra ta. Pe de o parte, abia astepti sa devina realitate, presimtind ca are ceva bun de oferit, dar pe de alta parte te si temi de consecintele sale, pentru ca exista o cota mare de necunoscut la mijloc. Nu stii toate detaliile, si cum esti genul de om care apreciaza lucrurile clare si bine asezate, o astfel de situatie cu o doza imensa de nou te cam lasa fara directie. Mai asteapta cateva zile sa te lamuresti incotro merg lucrurile si atunci linistea va reveni in sufletul tau, calcand pe teren mai sigur.

VARSATOR


Se stie ca esti un visator prin definitie, dar uneori visele tale se mai si destrama. Privesti cu ochii tai cum se modifica proiectul pe care l-ai ridicat din atatea ganduri bune si, pe moment, esti derutat si trist. Nu te crampona de un esec trecator, ci concentreaza-te imediat asupra unei iesiri din impas, dar fii totusi realist cand iti stabilesti noile obiective. A visa doar la lucruri intangibile nu e in avantajul tau, caci astfel vei aduna mereu doar insuccese. Revino cu picioarele pe pamant si construieste cu puterile tale!

PESTI

Nu te poti debarasa de o amintire neplacuta pe care o tot duci cu tine de atata vreme. Poate totul ar fi fost de domeniul trecutului daca nu ti-ar aduce aminte altii de cele intamplate atunci. E ca si cum tu nu ai aduce in discutie acele vremuri, dar mereu se trezeste cate unul care te intreaba ce s-a intamplat atunci. Luand-o de la capat cu povestirile, nu faci altceva decat sa scoti la lumina emotii negative si evenimente care ar fi trebuit sa fie demult uitate.

Horoscop oferit de ACVARIA.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

 

Citește și: Ea este noua iubită a lui Ionuț de la Casa Iubirii! Cum au fost surprinși fostul concurent și frumoasa șatenă, chiar de ziua ei- kanald.ro

Citește și: Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere- stirilekanald.ro



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Top 10 cele mai bune jachete de toamnă pe care să le îmbraci cu stil în acest sezon

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Horoscop zilnic, 20 septembrie 2024: Trei zodii își schimbă viața radical. Acestea au noroc în carieră și întâlnesc o persoană specială

Larisa Uță, despre cum fostul partener de viață, Alin Oprea, și-a dat copilul în judecată pentru a anula contractul de donație. “E varianta în care îi distrugi viitorul copilului tău.”

În ce zile și la ce oră va fi difuzat noul serial turcesc „Inimă rebelă”, care va începe pe 2 octombrie la Kanal D

Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare


Cookies