Horoscop zilnic 9 aprilie! Ce rezerva Duminica Floriilor fiecarei zodii in parte

Horoscop zilnic 9 aprilie! Ce rezerva Duminica Floriilor fiecarei zodii in parte
Horoscop zilnic 9 aprilie! Ce rezerva Duminica Floriilor fiecarei zodii in parte

Citeste previziunile tale astrale pentru data de 9 aprilie 2017.

Berbec

Datorita conceptiilor diferite despre lume si viata, relatiile colegiale si cele cu persoanele din anturajul apropiat sunt anoste la finalul acestei saptamani. Fii deschis si la alte opinii! Selecteaza treburile prioritare si ocupa-te numai de ele. Sanatatea este vulnerabila, existand riscul ca intregul organsim sa aibe de suferit. Dar evita pe cat posibil consultatiile, analizele medicale si interventiile chrurgicale, pentru ca te poti trata singur suficient de bine.

Taur

Capitolul amoros este umbrit in aceste zile de weekend. Probabil ca din cauza bugetului comun sau a unor bunuri patrimoniale, cei dragi vor fi ceva mai detasati de tine. Tu ai asteptari sentimentale prea mari de la altii. Discrepanta dintre ce isi doreste sufletul tau si ceea ce ti se ofera te necajeste profund, ba chiar iti poate şubrezi sanatatea. Fii mai intelegator cu cei dragi si lasa evenimentele sa-si urmeze cursul firesc.

Gemeni

Dorinta de a petrece acest weekend acasa, printre membrii familiei este mare si bine ar fi sa-i dai curs. Iti sunt favorizate treburile gospodaresti, dialogurile cu rudele si planurile de investitii domestice. Sunt posibile tensiuni in relatiile parteneriale, aspecte care te pot necaji. Fii prudent si rezolva pe indelete, atat indatoririle fata de parteneri, cat si cele fata de casa si familie. Fereste-te de a emite judecati si de a critica mult parerile altora.



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

HOROSCOP Mihai Voropchievici de FLORII: Doua zodii trec prin schimbari majore!

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies