Horoscop zilnic AstroCafe - 1 aprilie. Ziua de Florii aduce surprize pentru doua zodii

Horoscop zilnic AstroCafe - 1 aprilie. Ziua de Florii aduce surprize pentru doua zodii
Horoscop zilnic AstroCafe - 1 aprilie. Ziua de Florii aduce surprize pentru doua zodii

Citeste previziunile tale astrale pentru data de 1 aprilie 2018.

Berbec

 

Partenerul de viata te poate provoca la discutii aprinse pe teme diverse în acest weekend. Esti preocupat excesiv de mult de segmentul profesional, spre nemultumirea celor din jur. La serviciu, daca esti implicat in proiecte comune cu altii, s-ar putea sa fii nevoit sa rezolvi chestiuni neplacute. Sunt momente importante pe care le poţi depăşi cu prudenta si discernamant. Ţine cont de ceilalţi!

 

Taur

 

Se pare ca weekend-ul îţi aduce fluctuaţii ale sănătăţii, dar şi iureş la locul de muncă. Relatiile colegiale sunt tensionate, sefii nu iti dau atentie, asa incat bazeaza-te doar pe fortele tale. Sanatatea este vulnerabila pe segmentele aparatului uro-genital şi pe segmentele capului. Foloseste doar remedii naturiste pentru imbunatatirea starii tale generale si ocupa-te de activitati de rutina.

 

Gemeni

 

La finalul acestei săptămâni esti vesel, pus pe şotii si cu dorinta de a oferi iubire tuturor. Creativitatea este la cote inalte, recomandabil fiind sa te ocupi şi de un hobby. Sunt posibile mici neintelegeri cu persoana iubita sau cu copiii, dar vei reusi sa depasesti totul cu bine. Cu finantele stai bine, dar evita cheltuielile extravagante sau speculatiile financiare.

Cei dragi vor să profite de pe urma ta.

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Horoscopul aprilie Mariana Cojocaru: Ce zodii au noroc urias si ce nativi sufera din iubire

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies