Horoscop zilnic AstroCafe - 1 aprilie. Ziua de Florii aduce surprize pentru doua zodii

Horoscop zilnic AstroCafe - 1 aprilie. Ziua de Florii aduce surprize pentru doua zodii
Horoscop zilnic AstroCafe - 1 aprilie. Ziua de Florii aduce surprize pentru doua zodii

Citeste previziunile tale astrale pentru data de 1 aprilie 2018.

Capricorn

 

Se pare ca vei fi destul de solicitat la finalul acestei săptămâni în diverse acţiuni socio-profesionale. Sunt posibile neintelegeri, dar cu prudenta si discernamant vei depasi totul cu bine. Eforturile tale sunt indreptate mai mult in zona casei si a familiei, dar îndeplineşte-ţi onorabil şi indatoririle sociale. La serviciu ai foarte multe de facut. Selecteaza-ti prioritatile si ocupa-te doar de treburile tale.

 

Varsator

 

Apar veşti din străinătate sau te pregăteşti să pleci într-o călătorie îndepărtată la finalul acestei săptămâni. Astrele iti trimit imbolduri minuntate şi în zona creativităţii. Indreapta-ti atentia catre un hobby. În functie de caz, un alt subiect important poate fi legat de studiile pe termen lung. Mentalitatea ta se schimbă frecvent, astfel că este bine să eviţi deciziile şi discursurile în faţa multor persoane. 

 

Pesti

 

La finalul acestei săptămâni este recomandabil sa te ocupi de chestiuni financiare ce vizeaza banii si bunurile altora. Sunt momente bune de a-ti achita taxele, impozitele sau pentru a-ti verifica pe indelete bugetul de venituri si cheltuieli. Pe de alta parte, gasirea echilibrului intre laturile materiale si cele spirituale ale vietii este o provocare interesanta. Concentreaza-ti eforturile spre problemele familiale.



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Horoscopul aprilie Mariana Cojocaru: Ce zodii au noroc urias si ce nativi sufera din iubire

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies