Horoscop zilnic AstroCafe - 30 martie. O zodie are nevoie de afectiune, alta se neglijeaza complet

Horoscop zilnic AstroCafe - 30 martie. O zodie are nevoie de afectiune, alta se neglijeaza complet
Horoscop zilnic AstroCafe - 30 martie. O zodie are nevoie de afectiune, alta se neglijeaza complet

Citeste previziunile tale astrologice pentru ziua de 30 martie 2018.

Berbec

Este o zi importanta la serviciu. Pe de o parte, sarcinile de lucru pe care trebuie sa le realizezi impreuna cu altii se desfasoara anevoios. Iar, pe de alta parte, neplacerile salariale persista. Priveste totul cu detasare, dar in acelasi timp strecoara-te printre situatii si relatii in mod onorabil. Ai mai multa grija de tine, pentru ca sanatatea sistemului digestiv este precara. Ar fi bine sa iti propui un regim de viata echilibrat si potrivit tie.

Taur

Iti doresti mai multa afectiune din partea celor dragi, dar se pare ca acestia iti raspund cu o alta moneda, decat cea dorita de tine. Discrepanta dintre nevoile tale sufletesti si ceea ce obtii din partea altora, tine doar de felul in care te raportezi tu la lumea inconjuratoare. Pentru ca esti combativ in ultimul timp, desi ai intentii bune, reusesti sa provoci animozitati in jurul tau.

Tine cont de situatia si starea celorlalti! Astfel vei reusi sa cazi la pace cu toata lumea.

Gemeni

Ar fi minunat sa te ocupi de segmentul domestic. Contextul astral iti favorizeaza treburile gospodaresti si relatiile cu membrii familiei. Ai sanse sa-ti pui ideile in practica, atat cele care privesc reamenjarea spatiului de locuit, cat si ideile referitoare la organizarea unor reuniuni familiale cu majoritatea rudelor.

Daca te straduiesti sa vorbesti pe intelesul tuturor vei observa ca usor iti vei castiga atat admiratori cat si sustinatori pentru tot ce doresti sa intreprinzi.

Citeste continuarea pe pagina 2 >>> 



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Horoscop complet AstroCafe pentru 29 martie: Neintelegeri intre doua zodii

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies