Horoscop zilnic AstroCafe - 30 martie. O zodie are nevoie de afectiune, alta se neglijeaza complet

Horoscop zilnic AstroCafe - 30 martie. O zodie are nevoie de afectiune, alta se neglijeaza complet
Horoscop zilnic AstroCafe - 30 martie. O zodie are nevoie de afectiune, alta se neglijeaza complet

Citeste previziunile tale astrologice pentru ziua de 30 martie 2018.

Rac

S-ar putea sa fii asaltat de multa lume. Prieteni, rude apropiate, colegii din domeniul profesional, dar si colegi sau fosti colegi de scoala. Exista undeva ascunsa bine in sufletul tau, o temere legata de toate aceste relatii, insa esti subiectiv. De fapt ti se creeaza contexte pentru a face o selectie drastica vizavi de toata aceasta lume care roieste in preajma ta. Ai incredere in flerul tau si debaraseaza-te fara menajamente de orice persoana pe care o simti inoportuna.

Leu

Aspectele materiale ale vietii cotidiene te preocupa intrega zi. Sigur ca pe alocuri sunt fondate, insa depinde numai de tine cum gestionezi acest segment. Posibil sa te necajesti pentru ca, deocamdata, bugetul disponibil iti permite putina libertate de miscare. Insa, daca ai sa privesti lucrurile prin prisma faptului ca daca acum ai o anumita suma, aceasta iti este suficienta, stralucirea ta nativa va creste in intensitate, iar sufletul tau se va linisti.

Fecioara

Starea ta de spirit este schimbatoare. Dialogurile cu persoanele din anturajul profesional vor contribui la reorganizarea programului tau cotidian, pentru cel putin patru saptamani de acum incolo. La prima vedere ai putea sa te ingrijorezi, pentru ca vei iesi din zona ta de confort psihic si din tabieturile zilnice. Ai incredere ca te vei descurca excelent. Dupa-amiaza, rezerva-ti momente relaxante la un masaj sau la o sala de concerte.

Citeste continuarea pe pagina 3 >>> 



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Horoscop complet AstroCafe pentru 29 martie: Neintelegeri intre doua zodii

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Medana, mesaj tăios pentru Larisa Uță și cei doi copii ai lui Alin Oprea: "Nu mai are copii care să îl susțină? și ce? O fac eu, cu copiii mei"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies