Horoscop zilnic AstroCafe - 30 martie. O zodie are nevoie de afectiune, alta se neglijeaza complet

Horoscop zilnic AstroCafe - 30 martie. O zodie are nevoie de afectiune, alta se neglijeaza complet
Horoscop zilnic AstroCafe - 30 martie. O zodie are nevoie de afectiune, alta se neglijeaza complet

Citeste previziunile tale astrologice pentru ziua de 30 martie 2018.

Capricorn

In prima parte a zilei, gandurile navalesc haotic, fiindu-ti dificil sa le ordonezi. Controleaza-te, lasa temerile deoparte si ai incredere ca in orice situatie te-ai afla, intregul Univers iti vine in ajutor. Datorita unor vesti despre o persoana aflata departe de granitele tarii sau despre o calatorie planuita demult este posibil sa-ti reorganizezi activitatile pentru urmatoarele patru saptamani. Dupa-amiza, relaxeaza-te la o sueta cu un prieten.

Varsator

Ziua este favorabila rezolvarii chestiunilor financiare, alaturi de care esti implicat impreuna cu altii. Asa incat, verifica achitarea facturilor, plata serviciilor si a taxelor. Este bine sa ai in vedere si nevoile celor dragi, pentru care trebuie sa aloci o anumita suma de bani sau sa-ti oferi sprijinul moral. Temerile vizavi de bugetul disponibil sunt constructive, pentru ca te vor ajuta sa dramuiesti fiecare ban cum se cuvine.

Pesti

Relatiile parteneriale sunt disonante. Se pot rasturna situatii, colaborari care pana acum se desfasurau intr-un regim convenabil. In primul rand ar trebui sa fii prudent in discutii, deoarece ai tendinta de a riposta dur la orice remarca venita din partea celorlalti. De fapt este o perioada in care se reformuleaza toate relatiile de colaborare, inclusiv relatia cu partenerul de viata. Fii deschis la schimbare si lasa deoparte tot ce iti prisoseste!



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Horoscop complet AstroCafe pentru 29 martie: Neintelegeri intre doua zodii

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Medana, mesaj tăios pentru Larisa Uță și cei doi copii ai lui Alin Oprea: "Nu mai are copii care să îl susțină? și ce? O fac eu, cu copiii mei"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor


Cookies