Horoscop zilnic: Horoscopul zilei pentru SAMBATA 1 DECEMBRIE 2018. Atentie la relatii azi!

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei pentru SAMBATA 1 DECEMBRIE 2018. Atentie la relatii azi!
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei pentru SAMBATA 1 DECEMBRIE 2018. Atentie la relatii azi!

Horoscop zilnic. Iata horoscopul zilei de SAMBATA 1 DECEMBRIE 2018; iata-ne in prima zi a ultimei luni din tumultuosul si transformatorul 2018. Cum iti inchei anul? Cum intri in 2019? Cum iti influenteaza astrele aceasta luna? Decembrie si astrele ne vor da raspunsuri dar si horoscopul lunii decembrie aici.

 

Aceasta este luna in care LUNGA perioada cu planete retrograde se termina! Influentele retrogradelor inca exista o parte din luna, dar cu siguranta vei simti cum mantia energiilor planetelor retrograde devine mai usoara si intr-un final este data la o

parte.

 

Insa, pana sa ne bucuram total ca “scapam” de munca la care ne-au pus tot anul 7 astre retrograde, inca mai avem un hop. Mercur inca e retrograd pana pe 6 decembrie. Mai mult, azi Mercur retrograd intra in Scorpion. Asta inseamna ca adevarul nu mai poate fi ignorat si tacut, in caz ca l-ai tinut sub pres si nerostit. Din acel moment, lucrurile devin foarte intense, dandu-ti-se forta de a-ti confrunta demonii si de a transforma anumite aspecte din viata ta amoroasa care sunt la “copt” din octombrie.

Esti genul “totul sau nimic”, pasional dar te poti confrunta cu gelozii. 

 

Mai mult, tot azi, Venus planeta iubirii este si in opozitie cu imprevizibilul si rebelul Uranus in Berbec, deci este un moment de adevar pentru o relatie importanta!

Atentie si prudenta ce spui, cum spui, cu ce scop spui …

Acestui context general astral al zilei, valabil pentru toate zodiile, i se alatura si mesajul particular pentru fiecare zodie.

Iata-l :     

 

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Ce ai de pierdut? Planetele te scutura cu scopul sa de debarasezi de vechi obiceiuri si obiective ca sa faci loc unei noi evolutii. De ce sa simti indoiala acolo unde era certitudine? Cand te gandesti la ce se poate intampla cel mai rau, te poate ajuta sa realizezi ca temerile tale nu sunt deloc reale.

Chiar este timpul sa dai drumul si sa iti dai voie pentru ceva nou.

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare. 



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Luna Nouă în Săgetător: Zodiile care vor avea cea mai grea perioadă. Totul este un coşmar pentru ele

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Primele imagini de la date-ul lui Antoni și al Rebeccăi! Înțelegerea celor doi concurenți care le marchează relația: „Testul final...”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies