Horoscop zilnic: Horoscopul zilei pentru SÂMBĂTĂ 22 DECEMBRIE 2018. Ultima Lună plină 2018 e azi! Superluna plină albastră în Rac!

Superluna plina in Rac
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei pentru SÂMBĂTĂ 22 DECEMBRIE 2018. Ultima Lună plină 2018 e azi! Superluna plină albastră în Rac!

Horoscop zilnic. Iata horoscopul zilei de SAMBATA 22 DECEMBRIE 2018 ; la noapte are loc ultima Luna plina a anului 2018 care este in Rac si care ne va face pe toti sa fim foarte emotionali. Poate te vezi cu cineva ? Poate te intalnesti cu familia ? Sau poate realizezi ca vrei sa schimbi ceva in viata ta ? Indiferent de motivul emotiilor, uriasa Superluna plina albastra straluceste cu putere lumina sa asupra celor mai profunde emotii de care esti constient mai mult sau mai putin.

De astazi, suntem oficial si in zodia Capricornului. Soarele se muta in Capricorn si o data cu el, vom avea parte de un schimb puternic de energii ce se revarsa asupra noastra.

Cu Soarele in Capricorn ne simtim mult mai devotati dar si mai singuri decat inainte, fiecare din alte motive. Vom deveni mult mai disciplinati si responsabili, energie necesara dupa o luna de expansiune si calatorii in Sagetator.

Superluna plina in Rac

Vom avea abilitatea sa fim mai atenti la un nivel mult mai profund, deci ce nu are acum sens, va avea sub Capricorn. Vom merge mai departe intr-un ton mai pozitiv!

Citeste si: Zodiac CHINEZESC săptămânal 24-30 DECEMBRIE 2018. MESAJUL ÎNȚELEPT chinezesc din ULTIMA SĂPTĂMÂNĂ 2018!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Noua energie ne ajuta sa ne focusam mai bine pe obiectivele noastre dar si sa muncim pas cu pas pentru a ne construi viitorul.

Luna plina in Rac de la noapte are puterea sa ne aduca la suprafata nevoile cele mai profunde, irationale si nesigure. Ne poate trimite in agonie emotionala, cufundandu-ne intr-o cavalcada de emotii de care nici nu eram constienti.

Insa tot ele aduc cele mai mari constientizari.

Pregateste-te pentru revelatii, in special in domeniul mediului tau obisnuit de viata, casei si familiei (zona de care raspunde Racul).

Foloseste aceste emotii ridicate nu ca sa creezi sau intretii conflicte, ci ca sa fii acolo pentru cei dragi, sa le arati cat de mult ii iubesti si sa le permiti sa faca si ei la fel. Pentru ca, in spatele atator emotii coplesitoare, Luna plina in Rac doar vrea sa ne simtim in siguranta, iubiti si ingrijiti.

Ca un copil mic, cautam sa primim doar implinirea nevoilor naturale. Fii sensibil cu tine, trateaza oamenii cu blandete si pregateste eventual si o cutie cu servetele…



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

HOROSCOP DRAGOSTE 2019 - TOTUL despre ce sentimente va trăi fiecare ZODIE şi cine îşi va găsi sufletul pereche

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies