Horoscop zilnic: Horoscopul zilei pentru VINERI 5 APRILIE 2019. Luna Nouă în Berbec! Norocul e pentru cei curajosi!

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei pentru VINERI 5 APRILIE 2019. Luna Nouă în Berbec! Norocul e pentru cei curajosi!
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei pentru VINERI 5 APRILIE 2019. Luna Nouă în Berbec! Norocul e pentru cei curajosi!

Horoscop zilnic. Iata horoscopul zilei de VINERI 5 APRILIE 2019; astazi este Luna Noua in Berbec si este startul cel mai proaspat dintre toate starturile !

Este timpul sa fii curajos pe noi teritorii si sa iti detoxifiezi viata in favoarea a noi dezvoltari ce aduc entuziasm. Si ce daca ceva nu a mai fost incercat sau facut? Poti fi tu primul si sa arati tuturor! Norocul ii favorizeaza pe cei curajosi sub aceasta Luna Noua in Berbec! Ea chiar are lucruri serioase pentru fiecare dintre noi. Gata cu vorbitul, cu ganditul, cu visatul, cu imaginatul si planificatul.

Acum e momentul sa actionezi.


Luna Noua este intr-un unghi cu Saturn cel serios si karmic, iar asta inseamna ca orice joci acum, joci in liga mare, cu baietii mari si tari. Esti indemnat, impins si sustinut sa gasesti o cale, sa iti faci o carare pentru implinirea a ceea ce iti doresti.

La ce sa te astepti? Fii deschis, primeste energia Lunii Noi dar asteapta-te sa simti si nevoia sa fii totodata un pic conservator si prudent (influenta lui Saturn)
Ce sa faci? Este o zi excelenta sa calatoresti

si sa studiezi, Jupiter aduce oportuitati si protectie.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Horoscop Mariana Cojocaru pentru săptămâna 7-13 aprilie. Surprize mari pentru patru zodii. Ei sunt cei mai norocoşi nativi în perioada următoare- previziuni pentru Kfetele.ro

Ce sa nu faci? Nu da dovada de pesimism in planurile pe care le pui in practica ci fii optimist, mergi inainte cu determinare spre progres.


Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Este o zi mare pentru tine, Berbecule! Tu ai parte de propria ta Luna Noua doar o data pe an, deci cu siguranta doresti sa profiti de fiecare inspiratie, intuitie si senzatie ce vine spre tine azi si in urmatoarele zile. Urmeaza ghidarea despre ce capitole sa inchizi si ce miscare mare si curajoasa sa faci azi.

Esti in pragul a ceva nou si ceva foarte mare. Cum vei fi perceput de lume pe termen lung se va schimba daca faci miscarile potrivite acum.

Fa din aceasta zi una orientata pe inima usoara si sentimente in toate experientele tale pentru ca trairile din aer sunt castigatoare pentru tine azi. nu le ignora doar pentru ca ai munca de facut. Daca chiar iti pui in minte, partea romantica va fi partea cea mai productiva a zilei.

Sunt asa de multe sentimente in aer acum cu toata aceasta activitate astrala a Lunii Noi… Doar lasa-te si tu purtat de ele. Care iti sunt dorintele de Luna Noua, Berbecule?

 



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Oana Roman şi Mihai Mitoşeru, mesaje dureroase după moartea medicului Abu Baker

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies