Horoscop zilnic luni, 19 octombrie 2020. Află ce zodie are parte de promovare la serviciu!

Horoscop zilnic
horoscop zilnic pentru toate zodiile

Horoscopul de astăzi are vești nu tocmai cele mai plăcute pentru două zodii.

Zodia Berbec

O persoană foarte dragă sufletului tău o sa te rănească foarte tare. Acest „coșmar” poate să servească drept lecție sau „karma mereu se întoarce”.

 

Zodia Taur

Te vei certa cu cineva din familie și nu o să îți pice prea bine discuția. Pentru unii nativii, conflictul poate ajunge inclusiv pe cale judecătorească.

 

Citeste si: Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 18- 24 octombrie 2020. Piedici și nesiguranță în carieră pentru două zodii

 

Zodia Gemeni

Problemele în zona coloanei vertebrale sau a genunchilor îți dau bătăi de cap. Nu neglija semnalele care sunt trimise de către corp, mai ales în această perioadă.

Zodia Rac

Învață să pui cărțile pe masă de fiecare dată când te-a supărat ceva sau cineva. Nu mai pune la suflet, fără să discuți în acel moment.

 

Horoscopul de astăzi vine cu sănătate șubredă pentru câteva zodii

 

Zodia Leu

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Te pregăteșți pentru un interviu de angajare exact acolo unde îți doreai foarte mult. Poate fi o reușită dacă te și pregătești puțin pentru acest interviu.

Horoscop Leu
Horoscop Leu[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Horoscop zilnic duminică, 18 octombrie 2020. Află ce zodie are parte de o dezamăgire în dragoste!

 

Zodia Fecioară

Poate ar trebui să consulți un nutriționist sau un specialist pentru o a anumită suferință pe care o ai.

Un abonament la sala de sport și o dietă adecvată pot fi eficiente pentru început.

 

Zodia Balanță

O serie de cumpărături de toamna o să facă o gaură în bugetul tău pus de-o parte. Chiar dacă nu o sa te facă prea incantat de situație, gandeste-te că salariul vine în curând.

 

Zodia Scorpion

Ai un manager care știe să își promoveze oamenii și te afli exact printre ei. O să ai o promovare la locul de muncă!

 

Zodia Săgetător

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Viața este prea scurtă pentru a-ți pierde timpul cu energii negative și oameni toxici. Ai grijă de tine și fii fericit în primul rând, ești primul care contează.

 

Citeste si: Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 18- 24 octombrie 2020. Piedici și nesiguranță în carieră pentru două zodii

 

Zodia Capricorn

Ești favorizat în dragoste și ar trebui să faci ceva în sensul asta.Nu mai pierde timpul și fii mai focusat pe această latura care are o importantă aparte.

 

Zodia Vărsător

Ai tendința să pui „la colț” sau să cerți oamenii din jurul tău și pentru cele mai mici lucruri. Poate ar trebui să priveșți mai întâi în ograda ta și apoi să dai sfaturi.

 

Zodia Pești

Nu te simți deloc bine astăzi și singurele care te vor pune pe picioare sunt pastilele. Schimbă-ți obiceiurile pentru că vor deveni parte din stările tale de rău.

 



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Horoscop zilnic sâmbătă, 17 octombrie 2020. Află ce zodie o să primească un cadou sau un bonus financiar!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies