Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 18 - 24 octombrie 2020. Piedici și nesiguranță în carieră pentru două zodii

Horoscop Mariana Cojocaru
Horoscop Mariana Cojocaru pentru toate zodiile

Cu Soarele în Scorpion, săptămâna începe cum nu se poate mai prost pentru două zodii. Malefica Lilith își face de cap și apar cumpene și dispute în dragoste.

Astroloaga Mariana Cojocaru a realizat în exclusivitate pentru kfetele.ro horoscopul săptămânal pentru toate zodiile. Iată ce anunță astrele pentru săptămâna 18- 24 octombrie 2020:


Horoscop săptămânal zodia BERBEC

Berbec- Vestea bună este că în săptămâna care urmează, mai exact pe 20-21 octombrie, Lilith va părăsi constelația voastră. Vestea mai puțin bună este că Marte Retrograd mai zăbovește încă la voi în gradenă și vă poate pune piedici.

Soarele își face bagajele și se pregătește să intre în Scorpion, unde-l întâmpină un Mercur Retrograd. Deci, perioada are amprenta a două planete retrograde: semne karmice.

Horoscop săptămânal zodia TAUR

Horoscop Mariana Cojocaru
Horoscop Mariana Cojocaru pentru toate zodiile[Sursa foto: PixaBay]

Taur- Lilith va părăsi Berbecul și va intra la voi. Să vedeți ce afectați veți fi, că va face opoziție cu Soarele care se pregătește să intre în Scorpion și va rezona cu Mercur Retrograd.
Cumpene, dispute în dragoste, nesigurață în carieră și business, se conturează un impact destul de dur în perioada ce urmează. Semnificația este karmică și vizează diferit fiecare Taur în parte!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Horoscop chinezesc săptămânal 17- 23 octombrie 2020. Nativii Capră dau lovitura

Horoscop săptămânal zodia GEMENI

Gemeni- Axa Karmică din Gemeni și Săgetător nu iartă. Reflectați asupra tuturor greșelilor pe care le-ați făcut în trecut, deoarece acestea se pot întoarce asupra voastră.

Horoscop săptămânal zodia RAC

Rac- Urmează o perioadă agitată și pentru raci. Marte va rămâne retrograd în Berbec, iar semnificația karmică și analiza fiecărui destin se face individual(dragoste, carieră)

Citeste si: Care sunt zodiile care își întâlnesc marea dragoste până la finalul anului

 



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Horoscop săptămânal 12 - 18 octombrie 2020. Două zodii, în tensiuni cu partenerul de cuplu

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies