Horoscop zilnic luni, 23 noiembrie 2020. Nativii zodiei Leu au parte de o nouă dragoste!

Horoscop zilnic luni, 23 noiembrie 2020. Nativii zodiei Leu au parte de o nouă dragoste!
Horoscop zilnic luni, 23 noiembrie 2020. Nativii zodiei Leu au parte de o nouă dragoste!

Horoscopul începutului de săptămâna aduce modificări benefice pentru 5 zodii!

Zodia Berbec

Eliberează-ți inima de frică și nu te distanța înainte de a lua o decizie finală despre amândoi. Chiar dacă despărțirile sunt grele, poate este o decizie bună pentru tine.

Zodia Taur

Efortul tău este aproape promițător și curând vei avea succesul garantat. Fii răbdător și perspicace, deoarece eșți deja pe calea cea bună.

 

Zodia Gemeni

Nu mai alerga după timpul pierdut și ai grijă de rănile deschise. Timpul și dragostea vindecă tot ce nu merge bine în viața ta.

 

Citeste si: Horoscop rune cu Mihai Voropchievici pentru săptămâna 23- 29 noiembrie 2020. Două zodii susțin bătălii furtunoase

 

Zodia Rac

O după-amiază plăcută pentru a-i invita pe cei dragi la o cină în familie. Bucură-te încă de faptul că nu sunt toate restricțiile în funcțiune.

 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Horoscopul de astăzi vine cu sfat in plan sentimental pentru nativii Leu

 

Zodia Leu

Multe oportunități vor apărea pentru tine în plan sentimental. Arată ce valori ai, dar și ce ai de oferit oamenilor care te pot analiza din acest punct de vedere.

 

Zodia Fecioară

Este timpul să lași deoparte problemele altora și să nu te mai implici în ceea ce îți face rău sau nu te privește în mod direct.

Zodia Balanță

Pasiunea este în aer și în sfârșit îți lași inima să cedeze din nou în fața cuiva. Bucură-te de acest sentiment și privește-l ca pe o nouă bucurie în viață ta.

 

Zodia Scorpion

Pentru a ajunge unde ți-ai propus, este bine să ai sprijin și să lași oamenii să te ajute pentru a deveni cea mai bună varianta a ta.

Contactele bune vor fi cheia succestului tău.

 

Zodia Săgetător

Echilibrează-ți ego-ul pentru că te-a făcut să crezi că ești imbatabil și superior în fața celorlalți. Cu siguranță nu îți va face niciun bine pe termen lung.

 

Zodia Capricorn

Această după-amiază este favorabilă pentru a ieși cu cei pe care îi iubeșți.

Savurați o cină romantică sau o cafea sau ceva bun de mâncare.

Citeste si: Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 22- 28 noiembrie 2020. Trei zodii lovite de karma, Malefica Lilith face ravagii

 

Zodia Vărsător

Un moment de intensitate va marca această fază a vieții tale profesionale. Nu poți dezamăgi în acest moment, așa că mobilizează-te bine!

 

Zodia Peșți

Acesta este un moment bun pentru a avea grijă de stima de sine și de a scăpa de fricile și anxietățile din trecut. Ai mai multă grijă de tine și de organismul tău!



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Sfatul zilei de astăzi, duminică 22 noiembrie 2020. Racii, sfătuiți să aibă mai multă răbdare

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies