Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 22 - 28 noiembrie 2020. Trei zodii lovite de karma, Malefica Lilith face ravagii

Horoscop Mariana Cojocaru
Horoscop Mariana Cojocaru pentru toate zodiile

Citește zodiacul săptămânii și vezi ce anunță cunoscuta astroloagă Mariana Cojocaru pentru fiecare zodie în parte.

Cunoscuta astroloagă Mariana Cojocaru a realizat predicțiile astrale pentru săptămâna 22-28 noiembrie, în exclusivitate pentru kfetele.ro. Cu Soarele în Săgetător, zodiile se confruntă în această săptămână cu evenimente șocante, iar viața le poate fi dată peste cap.

Eclipsa Penumbrală de Lună și Eclipsa totală de Soare vin cu probleme financiare pentru unii, iar pentru alții cu probleme în dragoste. Iată ce anunță astrele pentru fiecare zodie în parte:

Horoscopul săptămânal pentru zodia BERBEC

Berbec- Sorele intră în Săgetător și anticipează evenimentele șoc care se vor produce pentru toate zodiile, în viața lor. De ce? Pentru că pe 30 noiembrie va fi o Eclipsă Penumbrală de Lună, iar pe 14 Decembrie va fi o Eclipsă Totală de Soare. Probleme în dragoste pentru unii dar și probleme financiare pentru alții. Vizează sănătatea, evident! Cariera se pregătește de schimbări mari și vrea soluții karmice, individuale.

Horoscopul săptămânal pentru zodia TAUR

Mariana Cojocaru
Mariana Cojocaru a prezentat horoscopul saptamanal[Sursa foto: captura TV]

Taur- Spuneam de la Berbec ce șocuri astrale se întrezăresc și pentru voi, datorită celor două eclipse. Să vedeți ce dezastre se pot produce cu astfel de aspecte. Lilith din zodia voastră vă afectează relațiile sentimentale și matrimoniale, dar și unele relații de familie. Nici cu sănătatea nu se stă pe roze. Fiind aspect karmic complex, explicațiile și căile de salvare se pot vedea doar pe viețile voastre anterioare...

Citeste si: Ce trebuie să facă zodiile în luna noiembrie, ca să primească iubire!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

 

 

Horoscopul săptămânal pentru zodia GEMENI

Gemeni- Perioadă premergătoare eclipselor, care anticipează cum puteți fi aruncați de pe Axa de Destin.

Nu înțelegeți de ce mulți(e) veți dormi cu dușmanul în pat?! Karma compatibilităților vizează dragostea și copiii. Cariera anunță schimbari neașteptate și obligatoriu va trebui să faceți ceva, care se vede doar pe astrograma vostră complexă și doar individul.

Citeste si: Motivul pentru care îl vei părăsi, în funcție de zodia din care faci parte!

Horoscopul săptămânal pentru zodia RAC

Rac- Dacă dragoste nu e...sănătatea este afectată. De ce? Pentru că mulți când intră în relații nu se gândesc că pot ajunge la certuri, dispute, separare, divorț. Unii nu au înscrisă nici măcar menirea și se căsătoresc forțând norocul, Lilith fiind în Taur și Soarele în Săgetător. Sunteți complet dezorientați în carieră.

 

 



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Metoda de înțărcare pe care a folosit-o Ileana Sterp pentru fiul ei cel mic, Damir. „Emoțional este foarte greu, am plâns, am suferit în interiorul meu!”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies