Horoscop zilnic LUNI 8 OCTOMBRIE 2018. Fii bun! Luna este în Balanţă şi va fi Luna Nouă

Horoscop zilnic LUNI 8 OCTOMBRIE 2018. Fii bun! Luna este în Balanţă şi va fi Luna Nouă
Horoscop zilnic LUNI 8 OCTOMBRIE 2018. Fii bun! Luna este în Balanţă şi va fi Luna Nouă

Horoscop zilnic. Iată horoscopul zilei de LUNI 8 OCTOMBRIE 2018 ; Luna este în romantică Balanţă în această blanda zi de Luni iar mâine va fi Luna Nouă. Cu Venus retrograd, care este şi coordonatorul Balanţei, în preajma acestei Luni noi în Balanţă, vei primi a două şansă pentru ceva ce este aproape şi drag pentru inima ta.

Iată aşadar care sunt mesajele pentru fiecare zodie în horoscopul zilei de LUNI 8 OCTOMBRIE 2018:

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

În ultima vreme au fost tot felul de provocări şi consum de energie şi probabil te simţi că şi cum ţi-ai atins o limita. Astăzi, totuşi, foloseşte orice oportunitate pentru a vorbi onest celor dragi şi spune-le ceea ce vrei de fapt.

Nu a fost totul rău, cu siguranţă că au fost destule ocazii în cuplu sau familie care ţi-au adus zâmbetul pe chip. Foloseşte aceste amintiri pentru a te conecta la starea de bine a momentului.

Horoscop zilnic TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Noi evenimente se pot derula cu viteză mare şi va trebui să iei nişte decizii rapide. Nu acţiona în furie.

Încearcă să menţii şi un ton scăzut al vocii. Va fi nevoie să oferi ajutor şi sfat pentru cineva din mediul apropiat al familiei în această perioada. Ai putea fi sub presiune dar nu refuză să dedici puţîn timp pentru ei, totuşi.  

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Horoscop Neti Sandu 8 octombrie 2018. O zodie are mari sanse să îşi schimbe viata

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies