Horoscop zilnic MARŢI 30 OCTOMBRIE 2018. Mesajul astrelor care îţi dă PUTERE

Horoscop zilnic MARŢI 30 OCTOMBRIE 2018. Mesajul astrelor care îţi dă PUTERE
Horoscop zilnic MARŢI 30 OCTOMBRIE 2018. Mesajul astrelor care îţi dă PUTERE

Horoscop zilnic. Iata horoscopul zilei de MARTI 30 OCTOMBRIE 2018; astrele ceresti sunt intr-o multitudine de tranzite astrale ce sunt interpretate de astrologi sub forma de  horoscoape. Acest horoscop iti prezinta un mesaj realist care sa iti dea putere, incurajare si solutii, rezultat din combinatia multor influente astrale ale momentului.

 

Astazi, Venus retrograd in Scorpion este in cuadratura cu Nodurile lunare, deci este o zi karmica si imprevizibila pentru relatii.

Cu Mercur – Chiron fiind in carti la randul lor, cel mai bine ar fi sa fii onest si sa spui lucrurilor pe nume. Nu are sens sa minti, in special sa TE minti. Ai decizii importante de luat.

 

Multi dintre noi am ajuns la o rascruce importanta, din pricina lui Venus retrograd care se intersecteaza cu punctele de eclipsa la noapte. 

 

Pe de-o parte, ai o mana pe trecut – toate lucrurile familiare si caile pe care ai mers atata pana acum. Pe de alta parte, ai in fata necunoscutul. O cale netestata este ceva total nou pentru tine. Oare ce sa alegi? Este un moment important si in relatii, fie ca e vorba de romantism, afaceri, prietenii, cunostinte.

 

Ai la ce sa te gandesti! 

Maine este o zi mare din punct de vedere astral: Venus retrograd ajunge in Balanta, iar Mercur, planeta comunicarii ajunge in Sagetator. In plus, se termina si luna octombrie cu sarbatoarea de Halloween. 

 

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

 

Ziua poate incepe cu o dilema dar exact in aceste situatii ies la inaintare abilitatile tale de Berbec.

Pe masura ce se apropie seara, vei fi felicitat chiar aplaudat pentru performantele extraordinare pe care le-ai avut peste zi. Universul este generos astazi cu tine si sunt sanse chiar sa bati palma pe noi intelegeri. 

NOU! Citeste aici calauzirea zilnica de la Arhanghelul Mihail pentru zodia ta.

 

Citeşte continuarea pe pagina următoare.



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Doliu în muzică, a murit un celebru dirijor! S-a stins din viaţă la doar 76 de ani

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies