Horoscop zilnic MARŢI 9 OCTOMBRIE 2018. Astăzi avem Luna Nouă în Balanţă

Horoscop zilnic MARŢI 9 OCTOMBRIE 2018. Astăzi avem Luna Nouă în Balanţă
Horoscop zilnic MARŢI 9 OCTOMBRIE 2018. Astăzi avem Luna Nouă în Balanţă

Horoscop zilnic. Iata horoscopul zilei de MARTI 9 OCTOMBRIE 2018 ; astazi, Luna este Noua in Balanta si suntem deja in plina stare de spirit Venus retrograd. Nu ai inceput sa observi deja anumite relatii cum ridica anumite situatii sau probleme?

Daca da, nu te teme de Venus retrograd ci foloseste aceasta mare ocazie sa revezi cum gandesti despre o relatie, o persoana, despre tine in raport cu o relatie sau persoana. Daca e loc de indreptat spre mai binele tuturor, Venus va pune lanterna pe ce e nevoie ca sa poti vedea ce e de vazut. Totul ca sa reusesti sa inveti sa traiesti mai conectat cu ce vrea inima ta, fie ca e vorba de viata personala, profesionala, financiara sau propria relatie cu sine.

Avem acum Luna Noua in Balanta ce marcheaza adevaratul start al toamnei si un an nou proaspat de munca pana in toamna anului urmator. Tot ce a ramas neclar si nefinalizat va fi readus in atentie. Luna Noua in Balanta ne reaseaza prioritatile. Praful zilelor de vara s-a asezat de acum si punctul de focus iti poate fi o relatie importanta sau un parteneriat de business. Exista ceva foarte aproape si important pentru inima ta ce nu mai poate fi ignorat.

Este timpul sa il privesti in ochi si sa decizi in ce sens doresti sa il transformi.

Luna Noua este mereu conectata cu noi inceputuri, dar intrucat coordonatorul acestei Luni Noi, Venus, este retrograd, acest nou inceput este cumva conectat cu trecutul. Dar nu e despre a inchide capitole, ci a deschide altele noi prin transformare.

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

A mâncat usturoi cu miere pe stomacul gol, timp de 7 zile. Ce s-a intâmplat era de nesperat

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies