Horoscop zilnic SÂMBĂTĂ 10 NOIEMBRIE

Horoscop zilnic SÂMBĂTĂ 10 NOIEMBRIE
Horoscop zilnic SÂMBĂTĂ 10 NOIEMBRIE

Horoscop zilnic. Iată horoscopul zilei de SÂMBĂTĂ 10 NOIEMBRIE 2018, o zi tocmai bună să schimbăm energia săptămânii ce se încheie, să ieşim, să ne aventurăm, să călătorim fie şi doar cu mintea, să stăm activi în exterior. De ce ? După ce acum câteva zile a fost Luna Nouă în Scorpion, acum Luna ajunge şi stă în Săgetător tot weekendul.

 

Iată acum MESAJUL ZILEI pentru fiecare zodie:

 

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

 

Te simţi creativ şi eşţi în căutare constantă de a găşi moduri de a-ţi îmbunătăţi viaţă. În conversaţiile din jurul tău ce pot fi destule azi, asigura-te că menţii lucrurile la nivel diplomatic şi profesionist – neînţelegerile şi contrazicerile nu îţi sunt benefice azi.

Încearcă să nu fii prea absolut în viziunile tale, pentru că opiniile altora chiar îţi pot aduce răspunsuri pe care le cauţi.

 

Horoscop zilnic TAUR (21 aprilie – 21 mai)

 

Prima ta prioritate azi este să îmbunătăţeşţi relaţiile cu cei la care ţii şi pe care îi respecţi. Şi vei fi încântat să afli că vei reuşi în acest demers.

Ai grijă la cuvinte şi încearcă să eviţi neînţelegerile. Vei vedea că lăsând canalele de comunicaţie deschise cu cei dragi, te va ajută să te simţi mai bine şi mai calm în fiecare aspect al vieţii zilnice. Fă-ţi timp şi pentru a fi mai apropiat de partener.

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Previziuni Urania pentru perioada 10 – 16 noiembrie 2018. Marte va intra în zodia Peştilor. Patru zodii vor fi puse la încercare

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies