Horoscop zilnic sâmbătă, 17 octombrie 2020. Află ce zodie o să primească un cadou sau un bonus financiar!

Horoscop azi
Horoscopul de astăzi, sâmbătă, 17 octombrie.

Racii au un succes fulminant la serviciu, iar Săgetătorii au probleme de sănătate din cauza alimentației.

Zodia Berbec

O melancolie accentuată te apasă   astăzi. Cineva din trecut ți-a răscolit prezentul și a deschis "cufărul" cu amintiri.

 

Zodia Taur

Primești un cadou sau un bonus financiar și o să fii mai surprins ca oricând. Nu este ceva la care te aștepți, ceea ce înseamnă că poți rezolva o parte din problemele de ordin pecuniar.

 

Zodia Gemeni

Chiar dacă ai un program încărcat, încearcă să îți faci timp și pentru prietenii tăi. Din cauza rutinei în care ai intrat, tinzi să refuzi orice invitație.

 

Zodia Rac

Te bucuri de un succes remarcabil la locul de muncă, iar acasă ești primit cu un festin copios drept răsplată.

 

Zodia Leu

O să simți vibrația pozitivă a oamenilor din jurul tău. Toate lucrurile sunt sub control, bucură-te de aceasta zi și fă-ți planuri frumoase pentru week-end.

 

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Horoscopul de astăzi vine cu o veste nefastă pentru nativii zodiei Pești

 

Zodia Fecioară

Nu ai liniște și împlinire sufletească. Nu ești mulţumit de persoana de lângă tine şi te gândești tot mai des la o despărțire.

 

Zodia Balanță

Cineva de la serviciu te seduce în adevăratul sens al cuvântului. Îți dorești foarte mult să petreci cât mai mult timp alături de acea persoană.

 

Citeste si: Care sunt zodiile care își întâlnesc marea dragoste până la finalul anului

 

Zodia Scorpion

Muncești încontinuu pentru activități extra ce ți-ar putea aduce un venit în plus. Situația ta nu este cea mai plăcută și ar trebui să te aștepți la o scădere a salariului.

 

Zodia Săgetător

Excesele alimentare îți dau bătăi de cap. Poate ar trebui să începi o dietă şi, de data aceasta, să o urmezi până la capăt.

 

Zodia Capricorn

Poate ar trebui să faci niște renovări sau schimbări în casă. Înlocuiește garderoba de vara cu cea a anotimpului rece pentru că nu vei mai avea timp de probat haine.

 

Citeste si: Luna Nouă în Balanță! Două zodii vor fi afectate

 

Zodia Vărsător

Nu mai faci faţă sarcinilor de la locul de muncă. Poate ar trebui să-i propui superiorului tău să mai angajeze pe cineva.

 

Zodia Pești

Din nefericire, situaţia de acasă nu este una tocmai bună, motiv pentru care îţi tot cauţi portiţe de scăpare. Totuşi, în curând totul se va rezolva, aşa că urmează o perioadă excelentă pentru relaţiile familiale.

 

 

 



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Vaccinul împotriva COVID: cine va avea prioritate?

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Medana, mesaj tăios pentru Larisa Uță și cei doi copii ai lui Alin Oprea: "Nu mai are copii care să îl susțină? și ce? O fac eu, cu copiii mei"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies