Horoscop zilnic vineri, 9 octombrie 2020. Nativii zodiei Berbec au influență negativă asupra lor sau anturaj neadecvat!

Horoscop zilnic vineri, 9 octombrie 2020. Nativii zodiei Berbec au influență negativă asupra lor sau anturaj neadecvat!
Horoscop zilnic vineri, 9 octombrie 2020. Nativii zodiei Berbec au influență negativă asupra lor sau anturaj neadecvat!

Multă analiză pentru relație în plan personal pentru nativii zodiei Capricorn.

Zodia Berbec

Vor exista influențe negative din partea anumitor persoane din jurul tău, fie că sunt de la serviciu, prieteni sau un anturaj apropiat. Încearcă nu te lași luat de acest vârtej al negativității.

 

Zodia Taur

Ai senzația că lucrurile merg în gol, ca o rotiță care nu se mai oprește. Uneori în viață este esențial să cunoști oamenii potriviți la momentul potrivit, așa ca fii atent la posibilitățile de acest gen.

 

Zodia Gemeni

Lucrează cu viteză maximă și arată pentru ce ai venit la noul loc de muncă. Este exact ceea ce așteaptă superiorii tăi să vadă la tine în această perioadă de testare.

 

Citeste si: Horoscop rune 5-11 octombrie 2020. Două zodii au parte de bătălii

 

Zodia Rac

Dacă te simți obosit și tensionat, ar fi benefic să faci o pauză de la rutină și să încerci să îți schimbi starea de spirit. Poate o zi liberă ar fi bună pentru odihnă.

 

Horoscopul de astăzi vine cu o recomandare pentru nativii Fecioară

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

 

 

Zodia Leu

Există mici obstacole în relația dintre tine și partenerul tau de viață. În momente ca acestea, este important ca fiecare dintre voi să se concentreze pe ceea ce își dorește.

 

Zodia Fecioară

Depășește situațiile din trecut care te-au făcut să plângi, este timpul să te gândeșți la ziua de mâine și să fii puternic după lecțiile pe care le-ai învățat.

Soarele se ascunde mereu în spatele norilor!

 

 

Zodia Balanță

Dacă inima ta spune că este timpul să faci o pauză, ascult-o. Chiar dacă este dureros să te retragi, uneori este cea mai bună alegere.

 

Citeste si: Horoscop zilnic joi, 8 octombrie 2020. Află ce zodie are parte de o surpriză în plan sentimental!

 

Zodia Scorpion

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Nu acorda importanță celor care încearcă să te demoralizeze din cauza aspectului tău fizic. Ține cont de criticile constructive, dar continuă să te simți bine în pielea ta!

 

Zodia Săgetător

În ultima perioadă ai exagrat cu mâncărurile grele, dulciurile sau alcoolul. O dietă echilibrată este ceea ce îți trebuie pentru a recăpăta stabilitate.

 

Zodia Capricorn

Nu acționa din impuls asupra relației tale, pentru că nu este momentul oportun. Extremele nu sunt tocmai bune în această perioadă, poate ar trebui să alegi calea de mijloc.

 

Zodia Vărsător

Este momentul să acorzi mai multă importanță sănătății tale. Ia stările de rău în serios și mergi la un control. Un medic specialist te poate ajuta să dai înțeles simptomelor tale și să scapi de ele.

 

Zodia Pești

Destinde-te printr-o ieșire cu prietenii sau cu colegii de serviciu. Meriți niște distracție după toată munca depusă.

 



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 4- 10 octombrie. Cuvântul cheie al săptămânii va fi „restanță”: aveți mare grijă la semnale!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies