HOROSCOP. ZODIACUL indian și Roata Vieții

HOROSCOP. ZODIACUL indian și Roata Vieții
HOROSCOP. ZODIACUL indian și Roata Vieții

Da-a lungul timpului, Indienii au încercat prin intemediul astrologiei să creeze o Roată a Vieţii

În acest sens ei nu au încercat să ghicească viitorul şi nici să cunoască dinainte ce urmează să se întâmple, ci mai mult de atât, au încercat să uşureze greutăţile zilnice de viaţă prin sfaturi utile şi poveţe pentru a îndruma nativii într-o armonie aparte cu propriile simțuri şi natură adevărată din care provin.

Roată Vieţîi cuprinde 12 semne care corespund animalelor. Iată cum este împărţită Roată Vieţîi în astrologia ameridiană:

Vultur

Echivalent în horoscopul european semnului Berbec

Vulturul este văzut că un liber albitru care se confruntă de obicei cu

termenul moderaţie, pe care nu îl prea cunoaşte. Foarte activ, curajos, pasional şi posesiv, acestuia îi place să zboare spre cele mai înalte culmi. Este nerăbdător atunci când vine vorba de propria persoană şi de tot ceea ce îşi doreşte. Reflectă adânc asupra aspectelor din viaţa să şi reuşeşte să îşi astâmpere instinctele atunci când îşi propune să obţînă ceva.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Zodiile care vor străluci în IANUARIE! Au o lună genială, plină de bani

Castorul

Echivalent în horoscopul european semnul Taur

Castorul este un animal căruia îi place să construiască în viaţă. Are o mare putere de a se controla şi capacitatea de a se plia atunci când vine vorba de schimbare, reuşind uşor să se adapeze oricăror situaţîi.

Căpoşi, hotărâţi, muncitori şi sensibili, acesși nativi au tendinţa de a încerca mereu să transforme visele în realitate. De obicei se axează mai mult pe proiectele proprii, dar sunt de mare ajutor celorlalți atunci când sunt solicitați.



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Horoscop 14 ianuarie, cu Camelia Pătrășcanu. Probleme financiare pentru ZODIA care urmează

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies