Horoscopul adevărat pentru anul 2019. Ce-ţi aduce bun şi ce-ţi ia din viaţă noul an care bate la uşă

Horoscopul adevărat pentru anul 2019. Ce-ţi aduce bun şi ce-ţi ia din viaţă noul an care bate la uşă
Horoscopul adevărat pentru anul 2019. Ce-ţi aduce bun şi ce-ţi ia din viaţă noul an care bate la uşă

Horoscop 2019. Primele previziuni astrale pentru anul următor. La final de 2018, astrologii au trasat linie şi au analizat tendinţele astrale pentru fiecare zodie în parte.

Potrivit horoscop-2019.ro, iată cu ce vine în plus 2019, dar şi cât de greu va fi noul an pentru unele semne zodiacale. 

 

HOROSCOP 2019 BERBEC

 

 

In anul 2019, nativii din Berbec vor fi capabili sa finalizeze anumite decizii importante din viata lor. Cariera va fi mai satisfacatoare pentru majoritatea Berbecilor in acest an. Bineinteles, vei avea parte de incercari si obstacole, dar vei avea si curajul sa le infrunti. Noi oportunitati de castig pot aparea in domeniul tau de cariera in acest an. Comunicarea si supravietuirea sunt cheia. Jupiter te va ajuta sa iti perfectionezi abilitatile si sa iti imbunatatesti creativitatea.

 

Nativii din Berbec urmeaza o cale foarte clara in 2019 in ceea ce priveste viata lor amoroasa. Te vei intelege mai bine cu partenerul/partenera de cuplu sau cu sotul/sotia. Pentru unii dintre voi va fi sfarsitul unei relatii lungi si nefericite, in timp ce pentru altii ar putea fi un dulce inceput.

 

Optimismul va fi la cote ridicate si de aceea vei naviga fara probleme chiar si printr-o “furtuna” finaciara.

Ia masuri pentru a-ti regandi bugetul si a-l face sa se potriveasca cu posibilitatile tale financiare. Pana la sfarsitul anului vei scapa de datorii

 

Sanatatea si bunastarea generala a Berbecilor va fi excelenta pe tot parcursul anului. Desi Uranus ii face mai fragili si predispusi la probleme de sanatate, Jupiter vine in ajutor si ii protejeaza de orice complicatii majore de sanatate.

 

 

HOROSCOP 2019 TAUR

 

Va exista multa pace si libertate de actiune in viata Taurilor in acest an. Imprejurarile vor fi de asa natura incat poti sa te odihnesti si sa te relaxezi. 

 

In acest an, performanta in cariera va fi la cote maxime. Vei fi influentat de factori externi in domeniul tau.

Fii stabil in privinta ambitiilor si obiectivelor tale si lasa incapatanarea deoparte. Vei fi destul de ocupat pe tot parcursul anului in ceea ce priveste volumul de munca. Cu toate acestea, nativii Taur sunt sfatuiti sa se abtina in a accepta orice proiect in echipa sau in colaborare.

 

Viata amoroasa a persoanelor din zodia Taur va fi in armonie in anul 2019. Va fi o perioada foarte linistita si vei avea parte de experiente foarte satisfacatoare in viata ta amoroasa.

Pentru unii Tauri, dragostea va fi principala preocupare din viata lor, in timp ce pentru alti Tauri va fi o pierdere totala de timp si de energie. 

 

In 2019, Taurii vor cheltui mai multi bani ca niciodata. Vei avea un flux constant de venituri. Cu toate acestea, cheltuielile vor fi pe masura castigurilor si vei ramane fara bani de pus deoparte. Unele cheltuieli inevitabile vor aparea si iti vor afecta planurile bugetare.

Asigura-te, totusi, ca nu cedezi presiunii din exterior in ceea ce priveste cheltuielile financiare. Jumatatea lui 2019 ar putea aduce un castig mare de bani. 

 

ine-ti emotiile sub control si vei vedea ca nivelul de sanatate va reveni dupa cateva luni. Relaxeaza-te ocazional si la nivel spiritual. Partea mentala are nevoie, de asemenea, de o activitate constanta iar anumite activitati spirituale te pot ajuta sa-ti imbunatatesti starea.

 

HOROSCOP 2019 GEMENI

 

Pentru Gemeni, anul 2019 va fi o perioada cu un nivel ridicat de energie in aproape toate zonele vietii. Vei face o revizuire completa, atat a starii fizice cat si a celei mentale.

 

In acest an, efectele combinate ale lui Jupiter si ale lui Saturn te vor ajuta sa iti dovedesti starea de spirit in domeniul tau de cariera. Aceasta ar fi o perioada buna pentru a-ti largi orizontul in termeni de investitii in afaceri. O noua faza a vietii te asteapta in aceasta perioada in domeniul tau profesional. Nu te multumi doar cu realizarile actuale si urmareste-ti telurile.

 

Viata de dragoste a nativilor Gemeni este plina de vigoare si aroma in acest an. Pozitia lui Jupiter te va ajuta sa te imbunatatesti emotional si sa fii mai entuziasmat in ceea ce priveste viata amoroasa. Viata ta sociala este mai activa acum, la timp pentru a-ti imbunatati si viata amoroasa. Nu te teme sa arati cum esti tu cu adevarat fata de potentialii parteneri. Nu inventa lucruri si nu iti insela partenerul/partenera. Vei avea parte de multa pasiune si placere in acest an.

 

Situatia financiara a nativilor Gemeni va fi sub semnul intrebarii in acest an. Desi multe din dorintele tale vor fi satisfacute personal, proiectele pe termen lung pe care le-ai avut in minte ar putea fi amanate. Desi vei avea pusculita plina, nu vei putea sa te bucuri cu toata inima de ea in acest an. Ia o pauza din cand in cand si analizeaza-ti bugetul pentru perioada respectiva.

 

In cea mai mare parte a anului, nivelul tau general de sanatate si energie va fi excelent. Acest lucru te va ajuta sa iti indeplinesti activitatile profesionale. Simtull tau de reactie si dinamism va ajunge, de asemenea, la un alt nivel pe parcursul anului.

 

Citeşte pentru restul zodiilor pe următoarea pagină



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Zodii care vor avea SUCCES URIAŞ începând cu luna ianuarie 2019 - Dumnezeu este de partea lor

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ea este tânăra de 25 de ani care a murit după ce a căzut în gol cu liftul: ”Absurd, nu trebuia să fie așa”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii" | Foto

Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?


Cookies