Horoscopul adevărat pentru anul 2019. Ce-ţi aduce bun şi ce-ţi ia din viaţă noul an care bate la uşă

Horoscopul adevărat pentru anul 2019. Ce-ţi aduce bun şi ce-ţi ia din viaţă noul an care bate la uşă
Horoscopul adevărat pentru anul 2019. Ce-ţi aduce bun şi ce-ţi ia din viaţă noul an care bate la uşă

 

HOROSCOP 2019 RAC

 

Nativii din zodia Racului vor intampina anul 2019 cu un nou nivel de optimism si pozitivitate. Vei avea parte de mult noroc in aceste luni.

 

In 2019, Racii vor avea parte de o revolutie emotionala in viata lor amoroasa. Relatia in care te afli deja va fi mai palpitanta.

Urmeaza-ti instinctele si constiinta atunci cand rezolvi problemele controversate din zona dragostei. Vorbeste cu partenerul si lasa-l sa aduca o anumita transparenta in relatia voastra. Nerabdarea si gasirea defectelor din relatie nu iti va aduce beneficii cand vine vorba de viata amoroasa. Pastreaza-ti calmul asupra a tot ceea ce faci, deoarece s-ar putea sa ranesti sentimentele partenereului tau pe masura ce trece anul.

 

Prima jumatate a anului ar putea aduce cheltuieli nedorite pentru nativii din Rac.

Desi acest lucru iti va produce un disconfort finaciar temporar, te va ajuta sa iti calculezi mai bine bugetul pentru restul anului. Aceasta parte a anului iti va mai duce, de asemenea, si un venit consistent prin intermediul afacerilor imobiliare si a mostenirilor. Prin urmare, iti va merge destul de bine. Spre jumatatea lui 2019 vei face cateva cheltuieli legate de amenajarea casei sau ingrijirea personala.

 

Odihneste-te si relaxeaza-te de cate ori ai putin timp liber. Fii activ si mananca sanatos. Ai grija la un tumult emotional care iti va aduce mult stres. Fii pozitiv si lasa sentimentele de optimism sa te inconjoare. Nivelul tau de energie va alterna pe parcursul anului.

 

HOROSCOP 2019 LEU

 

Pentru anul 2019, nativii Leu isi lasa partea materialista si umana sa iasa in evidenta.

Unii ar putea renunta la obiceiurile mai putin bune. Jupiter si Saturn te vor ajuta sa fii in lumina reflectoarelor tot anul.

 

Cariera nativilor din zodia Leu va trece prin mai multe urcusuri si coborasuri in anul urmator. Desi iti va fi greu, iti vei indeplini obiectivele pe termen scurt. Planifica-ti viitorul in cariera, munceste ca sa iti atingi obiectivele si nu te lasa deranjat de greutatile cotidiene.

 

Rafineaza, redefineste si refa-ti etica profesionala pentru a finaliza proiectele la timp.

Viata de dragoste a nativilor Leu va fi fenomenala in acest an. Atat cei singuri cat si cei care se afla deja intr-o relatie ar putea sa faca schimbari majore in viata lor de dragoste. Saturn si Jupiter iti vor imbunatati in continuare partea sensibila si senzuala. Desi vei avea parte si de momente mai dureroase, recompensele vor fi pe masura.

Incearca sa schimbi modul in care iti exprimi sentimentele deoarece ar putea sa iti imbunatateasca pespectivele de a intalni potentiali parteneri.

 

Situatia financiara a Leilor se va imbunatati foarte mult in acest an. Desi s-ar putea sa existe niste constrangeri legate de veniturile tale, vei putea sa iti indeplinesti visele si dorintele. Anul acesta va fi nevoie sa reduceri finantele stagnante si sa le lichidezi, dar si sa incasezi veniturile de pe urma investitiilor tale.

Nu lua decizii pripite si incearca sa fii calm. Fii pregatit pentru cheltuieli neprevazute care ar putea aparea pe parcursul acestui an.

 

Starea de sanatate din acest an va fi la un nivel mediu. Desi vei avea o stare de sanatate buna, ocazional ai putea intampina si cateva probleme de sanatate. O dieta organizata si un regim de exercitii constant iti vor imbunatati starea generala. Totusi, nu te epuiza fizic prea mult.

 

HOROSCOP 2019 FECIOARĂ

 

Pentru nativii din Fecioara, anul 2019 va fi destul de agitat, cu multe activitati in asteptare. Vei avea nenumarate sarcini, unele ce trebuie incepute iar altele ce trebuie finalizate. Ramai concentrat pe obiectivele tale in viata, chiar daca asta inseamna ca va trebui sa faci si compromisuri.

 

Cei din zodia Fecioarei vor avea un mediu propice pentru a-si continua relatii de dragoste in acest an. Persoanele singure din aceasta zodie isi vor putea gasi marea iubire in aceasta perioada. Vei avea parte si de momente erotice si senzuale.

 

Schimbari semnificative pot fi observate in situatia finaciara a nativilor din Fecioara. Pe parcursul anului, prietenii si rudele vor fi o buna sursa de inspiratie pentru tine ca sa castigi mai multi bani. Ofertele imobiliare ar putea sa iti aduca beneficii bune pentru perioada respectiva. Cu toate acestea, vor exista cheltuieli neprevazute legate de copii sau membrii varstnici din familie.

 

Inceputul lui 2019 le aduce nativilor din Fecioara o forma de sanatate foarte buna. Pe parcursul anului, profita de timpul liber ca sa te relaxezi si sa te odihnesti. Ia-ti si scurte vacante pentru a te incarca pozitiv. Un sentiment de optimism va predomina in jurul tau in acest an. Acest lucru te va ajuta sa mergi inainte cu toate aspectele vietii tale. 

 

Citeşte pentru restul zodiilor pe următoarea pagină



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Zodii care vor avea SUCCES URIAŞ începând cu luna ianuarie 2019 - Dumnezeu este de partea lor

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies