Horoscopul adevărat pentru anul 2019. Ce-ţi aduce bun şi ce-ţi ia din viaţă noul an care bate la uşă

Horoscopul adevărat pentru anul 2019. Ce-ţi aduce bun şi ce-ţi ia din viaţă noul an care bate la uşă
Horoscopul adevărat pentru anul 2019. Ce-ţi aduce bun şi ce-ţi ia din viaţă noul an care bate la uşă

HOROSCOP 2019 BALANŢĂ

 

Anul 2019 ii va ajuta pe nativii din Balanta sa se concentreze mai degraba pe propriul lor sine decat sa se ingrijeasca de nevoile celor din jur.

 

In acest an, nativii din Balanta se vor intelege mai bine cu partenerii lor de viata, iar dragostea va capata un nou inteles.

Jupiter te va ajuta sa iti dezvolti o relatie mai profunda cu partenerul. Vei avea parte de pasiune intensa si de multa dragoste in 2019. Este posibil ca unii nativi sa isi schimbe relatia actuala, care este deja destul de instabila. Trebuie sa iti extinzi orizontul iubirii.

 

Gestionarea bugetului tau va fi cheia stabilitatii financiare si a supravietuirii tale pentru anul 2019. Vei fi mai chibzuit in ceea ce priveste cheltuielile, desi iti va fi mai greu sa pui deoparte.

Saturn te va ajuta sa iti administrezi mai bine bugetul, fara prea mult efort. Incearca sa pui totusi si ceva bani deoparte pentru vremurile mai grele. Spre sfarsitul anului poti face si unele cheltuieli pentru a te rasfata.

 

Nivelul tau de energie pentru 2019 va fi la cote maxime. Primul trimestru al anului va fi lipsit de probleme de sanatate. Rezervele tale de energie vor fi indeajuns de mari cat sa iti ajunga pentru aceasta perioada.

Insa, la inceputul celui de-al doilea trimestru, vei observa o usoara scadere a nivelului de sanatate generala.

 

HOROSCOP 2019 SCORPION

 

Anul 2019 va aduce multa seninatate si liniste pentru nativii din Scorpion. Vei avea parte de multa distractie, fericire si multe zambete. Iti vei gasi pacea interioara si un sentiment de libertate va predomina in jurul tau.

 

Vor exista contraste puternice in viata amoroasa a nativilor din Scorpion in anul 2019. Stai departe de actiunile impulsive, deoarece acest lucru te poate indeparta de partener/partenera. Fii mai flexibil si incearca sa intelegi sentimentele acestuia/acesteia. In acest an vei simti multa iubire. Cei singuri vor avea mai multe sanse sa isi intalneasca partenerii ideali de viata.

 

Anul 2019 ar fi un moment bun pentru ca Scorpionii sa isi faca timp pentru situatia financiara si bugetul lor pentru acest an. La inceputul anului, vei lua cateva decizii financiare pe care le vei respecta pe tot parcursul acestei perioade, lucru care te va ajuta sa scapi de datorii. Incearca sa economisesti si sa stai departe de cumparaturile impulsive. Nu vor fi probleme prea mari in aceasta sfera, dar esti totusi incurajat sa pui deoparte ceva bani si sa eviti cheltuielile legate de familie si prieteni.

 

Starea de sanatate a nativilor din Scorpion va fi buna pentru cea mai mare parte a primului trimestru a anului 2019. Vei putea sa depui mai mult efort pe front personal si profesional in aceasta perioada. Pozitiile planetare din jur iti vor stimula moralul. Starea fizica si cea mentala vor fi foarte bune in 2019.

 

 

HOROSCOP 2019 SĂGETĂTOR

 

In 2019, Sagetatorii vor pleca la drum cu un nou nivel de energie pe care nu l-au mai avut de ceva timp. Frustarile si supararile pe care le-ai experimentat in ultimii ani dispar acum.

 

Pe parcursul lui 2019, vor aparea in prim-plan cateva detalii importante referitoare la viata ta amoroasa. Acest lucru iti va deschide calea spre o relatie mai fericita. Te vei maturiza din punct de vedere emotional. Nu fi impulsiv in relatia cu partenerul/partenera in acest an. Cantareste bine argumentele pro si contra inainte de a a lua decizii majore. Va fi greu sa iti tii sub control impulsurile mintii si ale inimii in aceasta perioada. Stai deoparte de ofertele irezistibile in dragoste si in casatorie.

 

Anul ce vine prezice multe cheltuieli inevitabile pentru Sagetatori. In ciuda tuturor eforturilor tale de a economisi bani si de a reduce din cheltuieli, acestea vor aparea de nicaieri. Incearca sa iti stabilesti un anumit buget pentru perioadele in care vei avea mai putini bani. De asemenea, incearca sa nu lasi facturi si imprumuturi restante pentru anul urmator.

 

Persoanele din zodia Sagetatorului vor fi pline de energie in 2019, astfel ca simtul de aventura va fi nelipsit. Cu toate acestea, pot aparea unele tulburari in viata ta care ar putea avea un impact major asupra sanatatii tale generale si mai ales asupra nervilor tai. Gaseste metode pentru a-ti imbunatati nivelul de energie, cum ar fi participarea la diverse activitati recreative.

 

Citeşte pentru restul zodiilor pe următoarea pagină



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Zodii care vor avea SUCCES URIAŞ începând cu luna ianuarie 2019 - Dumnezeu este de partea lor

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Mădălina Pamfile, încătușată și dusă la INML după ce a fost prinsă băută la volan

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies