Horoscopul amoros pentru septembrie: Gelozie, reactii agresive, evadare din relatii! Un context astral fantastic

Horoscopul amoros pentru septembrie: Gelozie, reactii agresive, evadare din relatii! Un context astral fantastic
Horoscopul amoros pentru septembrie: Gelozie, reactii agresive, evadare din relatii! Un context astral fantastic

Luna septembrie este dedicata adevarului. Nu ezita sa spui lucrurilor pe nume si nu te ascunde. Daca nu poti fi tu insuti intr-o relatie, acea relatie nu este cea mai potrivita pentru tine. Fii autentic si fericirea nu va intarzia sa apara in viata ta.

Iata ce va rezerva astrele din punct de vedere amoros in luna septembrie 2017.

Berbec

Esti agitat si iei lucrurile personal, indiferent despre ce este vorba. Traversezi o perioada critica si stresanta si ai nevoie de mai mult autocontrol. Nu te lasa prada fricilor care incep sa te acapareze, priveste cu mai mult optimism relatia si vei avea mai multa claritate.

Taur

Treci printr-o perioada transformationala si nu iti este usor deloc. Renunti la credintele trecutului si esti motivat sa evoluezi, sa fii mai activ, sa-ti iei viata in propriile maini. Te gandesti mai mult la tine, petreci mai mult timp cu tine, pentru a descoperi ce te faci cu adevarat fericit.

Citeste continuarea pe pagina 2 >>>



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Acestea sunt cuplurile din zodiac care nu se potrivesc DELOC! Au relatii dezastruoase!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies