Horoscopul anului 2020. Astrologul Roxana Lușneac Cioriceanu, predicții și avertizări pentru nativii zodiilor Capricorn, Vărsător, Pești!

Horoscopul anului 2020. Astrologul Roxana Lușneac Cioriceanu, predicții și avertizări pentru nativii zodiilor Capricorn, Vărsător, Pești!
Horoscopul anului 2020. Astrologul Roxana Lușneac Cioriceanu, predicții și avertizări pentru nativii zodiilor Capricorn, Vărsător, Pești!

Horoscopul anului 2020. Astrologul Roxana Lușneac Cioriceanu, predicții, avertizări şi recomandări pentru nativii zodiilor Capricorn, Vărsător, Pești!

Astrologul Roxana Lușneac Cioriceanu încheie seria previziunilor astrale și Horoscopul anului 2020, realizat pentru kfetele.ro, cu ultimele trei zodii analizate: Capricorn, Vărsător și Pești.

Horoscopul anului 2020 – Capricorn

Anul 2020 aduce Capricornilor provocări noi la capitolul muncă, angajamente şi contracte. Schimbările sunt importante, de aceea se recomandă atenție mărită la toate actele care le vor trece nativilor prin mâini, în 2020.

Totodată, se cere prudență și o analizare atentă înainte de luarea deciziilor importante de către nativii aflați în funcții de conducere.

Citeste si: Mihai Voropchievici: Cele două fețe ascunse ale fiecărei zodii! Lucrurile care le pot distruge

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

În 2020, pentru Capricorni va fi anul oportunităților de a intra în contact cu oameni importanți și în afaceri de succes. Nativilor li se recomandă concentrare maximă în orice clipă și orice moment. Dacă vor fi pregătiți și-și vor folosi mintea briliantă, Capricornii vor obține tot ceea ce este mai bun pentru ei în acest an.

Pentru ei, va fi acel ceva pe care îl așteaptă de minimum şapte ani, ceva care se va realiza în sfârșit în acest an.

Grijă mare la sănătate și gradul de extenuare. Ar fi bine ca nativii să fie atenți la semnele transmise de organism.

Astrele preconizează că cei născuți în acest semn zodiacal vor avea cheltuieli mari în perioada mai-septembrie, sume ce vor fi investite în afaceri sau cheltuite pe plăceri.

Atunci când vine vorba despre sectorul amoros lucrurile sunt destul de clare. Partenerul de viață are așteptări mari de la Capricorn, lucru care îl va obliga pe nativ să-i acorde mai multă atenție.

Se va simți o nevoie puternică de stabilitate. Recomand exteriorizarea emoțiilor și comunicarea, pentru că doar așa Capricornii vor trăi în armonie și lucrurile li se vor întoarce înzecit.

 

Horoscopul anului 2020. "În 2020, Peștii sunt înconjurați de oameni frumoși și susținere din partea astrelor"

 

 

 



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Horoscopul anului 2020! Astrologul Roxana Lușneac Cioriceanu, predicții și avertizări pentru nativii zodiilor Rac, Leu și Fecioară

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies