Horoscopul Arhanghelului MIHAIL. Care sunt zodiile aflate sub protecția lui!

Horoscopul Arhanghelului MIHAIL. Care sunt zodiile aflate sub protecția lui!
Horoscopul Arhanghelului MIHAIL. Care sunt zodiile aflate sub protecția lui!

Horoscopul Arhanghelului Mihail oferă adesea mesaje după care vă puteți ghida și vă asigură în permanență protecția lui supremă. Ce mesaje trebuie să aflați?

Există anumite zodii care primesc călăuzire din partea Arhanghelului Mihail și nu numai. Acest protector divin oferă mesaje destul de clare cu privire la situația în care vă aflați, un mesaj călăuzitor mai exact, și vă ghidează în cazul în care sunteți la răscruce de drumuri.

Horoscopul Arhanghelului Mihail vă transmite să nu vă preocupați până la epuizarea psihică de probleme, răspunsurile vor veni la momentul potrivit.

Citeste si: Cum să îl faci să îți mănânce din palmă, în funcție de zodia lui!

Iată care sunt zodiile aflate sub protecția Arhanghelului Mihail!

Zodia Taur

Nativii aflați sub acest semn zodiacal sunt îndrumați să aibă încredere că ajutorul divin va veni negreșit în viața lor, mai devreme sau mai târziu.

Viața își va urma cursul natural, iar voi trebuie să aveți cât mai multă răbdare dacă vă doriți ca lucrurile se să se așeze în cel mai frumos mod posibil. Pentru Tauri, lucrurile merg spre binele lor suprem, întrucât protecția Arhanghelului Mihail este îndreptată în permanență asupra lor.

Citeste si: CITEȘTE: Blestemul ZODIILOR. Care este partea întunecată a zodiei tale

Calauzirea zilnica de la arhanghelul mihail
Peştii, Taurii şi Berbecii sunt protejaţi de Arhanghelul Mihail[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: CITEȘTE: Compatibilități în zodiacul chinezesc. Ce zodii pot forma relații solide

Zodia Berbec

Arhanghelul Mihail vă transmite să nu vă mai negați dorințele și sentimentele doar pentru că nu sunt în acord cu standardele persoanelor din viața voastră. În ultimul timp, ați încercat să vă ascundeți sentimentele, însă numai o înfruntare „față în față” cu aceste trăiri vă va vindeca sufletul și, implicit, va aduce cu sine călăuzirea pe mai departe.

Arhanghelul Mihail îi asigură pe cei născuți sub semnul zodiacal berbec că, în cazul în care vor ține cont de ceea ce simt, lucrurile vor merge într-o direcție pozitivă. Protecția lui se află în permanență asupra berbecilor.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Vindecați sau tăiați din rădăcină o anumită situație care vă aduce suferință sau îmbolnăvirea trupească!

Citeste si: Horoscop Martie. Zodiile care își cunosc sufletul pereche!

Zodia Pești

horoscop arhanghelul mihail
Iată care sunt zodiile aflate sub protecția Arhanghelului Mihail![Sursa foto: PixaBay]

Arhanghelul Mihail veghează asupra pruncilor voștri, născuți sau nenăscuți. Nativii din zodia pești vor mai primi un mesaj, după caz: femeile berbec, în cazul în care sunt însărcinate, vor avea o naștere ușoară, copiii vor fi perfect sănătoși și vor avea un destin fericit, aflându-se permanent sub protecția divinității.

Oferiți-le copiilor voștri libertatea să aleagă singuri pentru ei, oferiți-le sprijinul de care au nevoie, fiți siguri de faptul că  Arhanghelul Mihail îi protejează neîncetat!

În concluzie, taurul, berbecii şi peştii sunt privilegiaţii horoscopului Arhanghelului Mihail şi se bucură de o protecţie divină.

Rugăciunea Sfințiilor Mihail și Gavriil

Citeste si: CITEȘTE: Numarul destinului. Cifra destinului in numerologie

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Medicul acuzat că a amenințat un șofer, în trafic, face primele declarații. "M-am simțit amenințat. Regret enorm" Cum s-a petrecut, de fapt, incidentul- stirilekanald.ro

Citeste si: CITEȘTE: Cifra destinului influențează viața unei persoane. Cum obții bunăstarea prin intermediul numerologiei

Sfinte și mare Arhanghele al lui Dumnezeu, Mihaile, care cel dintâi între îngeri stai dinaintea Treimii celei negrăite, sprijinul și păzitorul neamului omenesc, care ai zdrobit în Ceruri cu oștile tale capul prea-trufașului diavol și rușinezi pururea pe pământ răutatea și

viclenia lui, la tine alergăm cu credință și ne rugăm ție cu dragoste: fii pavăza nestricată și coif tare Sfintei Biserici și neamului nostru dreptcredincios, păzindu-ne cu spada ta purtătoare de fulgere de toți vrăjmașii văzuți și nevăzuți.

Nu ne lăsa pe noi, o, Arhanghele al lui Dumnezeu, fără ajutorul și ocrotirea ta, pe cei ce lăudam astăzi sfântul tău nume. Iată că, deși mult greşiţi suntem, nu voim să pierim întru fărădelegile noastre, ci să ne întoarcem la Domnul, ca să ne călăuzească spre lucruri bune.

Luminează mințile noastre cu lumina feței lui Dumnezeu, care strălucește totdeauna pe fruntea ta ca un fulger la arătare, ca să putem pricepe care este voia lui Dumnezeu, bună și desăvârșită, în ceea ce ne privește, și să cunoaștem toate câte se cuvine nouă să le facem și câte să le trecem cu vederea și să le părăsim. Întărește-ne cu harul Domnului voința slabă și dorirea lipsită de vlagă, că întărindu-ne în legea Domnului, să încetăm a ne mai primejdui cu cugetele pământești și cu poftele trupești, aplecându-ne, după asemănarea copiilor lipsiți de minte, către frumusețile degrabă pieritoare ale lumii acesteia și uitând în chip nesăbuit cele veșnice și cerești de dragul celor stricăcioase și pământești.

Mai presus de toate acestea, cere de Sus pentru noi duhul adevăratei pocăințe, întristarea cea nefățarnică după Dumnezeu și zdrobirea pentru păcatele noastre, că zilele ce ne-au mai rămas din această viață trecătoare să le cheltuim nu spre plăcerea simțurilor și hrănirea patimilor noastre, ci întru îndreptarea cu lacrimi de credință și zdrobire a inimii, cu nevoințele curăției și cu bineplăcutele fapte ale milostivirii.

Iar când se va apropia ceasul sfârșitului nostru, al slobozirii din legăturile acestui trup pieritor, nu ne lasă pe noi, Arhanghele al lui Dumnezeu, fără de apărare împotriva duhurilor răutății care sunt în văzduhuri și obișnuiesc a împiedica urcușul sufletului omenesc la cele de Sus, că păziți fiind prin tine, fără mpiedicare să ajungem în sălașurile prea-slăvite ale Raiului, unde nu este durere, nici întristare, nici suspin, ci viață fără de sfârșit.

Și învrednicindu-ne a vedea prealuminatul chip al Preabunului nostru Domn și Stăpân, și căzând cu lacrimi la picioarele Lui, cuprinși de bucurie și umilin a să strigăm: slavă Ție, Preaiubitul nostru Mântuitor, Care pentru preamultă dragoste pe care o ai față de noi, nevrednicii, ai binevoit a trimite pe îngerii Tăi ca să slujească mântuirii noastre! Amin!



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Ce nu trebuie să faci de Sfinții Mihail si Gavriil 2021

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ea este tânăra de 25 de ani care a murit după ce a căzut în gol cu liftul: ”Absurd, nu trebuia să fie așa”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii" | Foto

Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?


Cookies