Horoscopul AstroCafe pentru saptamana 19 - 25 iunie 2017! Drame si lacrimi pentru doua zodii

Horoscopul AstroCafe pentru saptamana 19 - 25 iunie 2017! Drame si lacrimi pentru doua zodii
Horoscopul AstroCafe pentru saptamana 19 - 25 iunie 2017! Drame si lacrimi pentru doua zodii

Citeste previziunile tale astrale pentru saptmana 19 - 25 iunie 2017.

Berbec

Accentul săptămânii va fi pe segmentul financiar, în mod special pe cheltuielile aferente casei şi membrilor familiei. Pe de o parte este posibil să primeşti drepturile salariale de la serviciu, să afli informaţii referitoare la schimbarea condiţiilor de muncă dar şi aspecte legate de conflictele mocnite. Se recomandă prudenţă, întrucât vei fi nevoit să acorzi atenţie şi energie în segmentul familial. Acasă, în familie se conturează o nouă etapă.

Poate fi vorba despre începerea unor reparaţii de anvergură, despre vânzarea şi achiziţionarea de bunuri patrimoniale sau despre reconfigurarea relaţiilor cu membrii familei şi cu neamurile.

Taur

Eşti hotărât să schimbi multe şi mărunte în viaţa ta începând cu această săptămână. Este bine să îţi selectezi priorităţile şi să eviţi a te împrăştia în prea multe activităţi. Financiar sunt momente bune, în sensul că primeşti bani, salariul sau bonusuri dinspre locul de muncă.

Însă apar şi cheltuieli majore pe cele de trebuinţă traiului cotidian. Dar, cele mai remarcante evenimente se petrec în segmentul relaţiilor cu anturajul apropiat. Se recomandă prudenţă, deoarece unele relaţii se pot finaliza în mod zgomotos. De asemenea vor intra în discuţie şi călătoriile pe distanţe scurte sau studiile profesionale. Informaţii preţioase pe toate planurile!  

Gemeni

În urma discuţiilor cu un prieten sau cu o persoană de încredere din segmentul profesional, în tihnă şi în taină vei lua decizii majore pentru mersul lucrurilor în viaţa ta de acum înainte.

Îţi sunt favorizate meditaţiile interioare, detaşarea de cotidian şi aflarea unor informaţii secrete despre relaţiile în care eşti implicat. Totuşi ar fi bine să te gândeşti ceva mai mult la cele aflate şi petrecute. Tendinţa de a te grăbi şi a judeca superficial lucrurile este accentuată şi păguboasă. A doua parte a săptămânii evidenţiază segmentul banilor obţinuţi la un loc de muncă. Se deschide o nouă etapă de câştig, care îţi va duce venituri substanţiale pe termen lung.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Horoscop saptamanal Minerva 18-24 iunie 2017. Leii se simt epuizati. Ce rezerva astrele celorlalte zodii

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies