Horoscopul AstroCafe pentru saptamana 19 - 25 iunie 2017! Drame si lacrimi pentru doua zodii

Horoscopul AstroCafe pentru saptamana 19 - 25 iunie 2017! Drame si lacrimi pentru doua zodii
Horoscopul AstroCafe pentru saptamana 19 - 25 iunie 2017! Drame si lacrimi pentru doua zodii

Citeste previziunile tale astrale pentru saptmana 19 - 25 iunie 2017.

Rac

O săptămână foarte importantă, întrucât se aşterne în calea ta o nouă etapă de viaţă şi activitate. Ai şanse deosebite şi unice de a-ţi trasa planuri îndrăzneţe de viitor, în care să-ţi propui activităţi de anvergură, dar mai ales reformularea personalităţii tale din temelii. Lasă mărunţişurile vieţii cotidiene deoparte şi gândeşte-te numai la ceea ce îţi doreşti cu adevărat şi la ceea ce mai merită să păstrezi în viaţa ta de acum încolo.

Chiar dacă eşti greu de observat în peisajul cotidian, pentru că tendinţa la izolare încă persistă, farmecul care te învăluie va fi remarcat de cei dragi. Rezervă momente pentru odihnă şi plimbări în aer liber.

Leu

Săptămâna debutează cu aspecte profesionale, cu reuniuni oficiale cu şefi sau cu persoane influente în mediul în care lucrezi. Dialogurile vor fi fructuoase şi vor avea efecte pe termen lung.

Totul este să ai răbdare să asculţi ce spun ceilalţi şi să eviţi graba în decizii şi gesturi. Eşti bine susţinut de către prieteni şi de către admiratori, dar cumva există invidii pe care le vei simţi foarte clar. Cele mai bune discuţii se vor purta în taină, departe de ochii şi urechile lumii. Ai nevoie de mult linişte, detaşare de cotidian şi de a-ţi stabili alte priorităţi. Prudenţă în privinţa sănătăţii şi la duşmanii ascunşi!

Fecioara

Cu siguranţă în această săptămână îţi vei reformula multe concepţii despre viaţă.

Tendinţa de a aborda alte filozofii, de a urma modele de viaţă ale unor oameni valoroşi este mare şi uşor de satisfăcut. Totuşi ar fi bine să îţi selectezi atent informaţiile şi să le discerni pe îndelete. Vor intra în discuţie planurile de călătorii îndepărtate şi cele privitoare la îmbogăţirea bagajului educaţional. Foarte evidente vor fi şi relaţiile oficiale cu şefi, dezbaterile publice la locul de muncă şi obţinerea unor merite profesionale.
Este rost de a obţine o funcţie de conducere sau responsabilităţi deosebite pe termen lung. Se conturează o etapă nou în relaţiile cu prietenii.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Horoscop saptamanal Minerva 18-24 iunie 2017. Leii se simt epuizati. Ce rezerva astrele celorlalte zodii

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies