Horoscopul Balanței aprilie 2023 - Horoscopul lunii viitoare pentru Balanță

Horoscopul Balanței aprilie 2023
Horoscopul Balanței aprilie 2023

Balanța este un semn aerisit și mișcător și este deținută de Venus. Nativii născuți sub acest semn sunt mai interesați de lucrurile creative.

Balanța este un semn aerisit și mișcător și este deținută de Venus. Nativii născuți sub acest semn sunt mai interesați de lucrurile creative. Acești nativi au mai multă pasiune pentru călătorii. Ei posedă interes pentru divertisment și lucrează pentru a-l îmbunătăți. De asemenea, au un bun simț al umorului. Horoscopul lunar 2023 prezice că un sentiment de nesiguranță ar putea încolți mințile nativilor Balanță în această lună. Acest lucru se poate datora prezenței planetelor nodale- Rahu și Ketu în prima și, respectiv, a șaptea casă.


Plasarea lui Jupiter în casa a șaptea în raport cu semnul tău de Lună de la sfârșitul acestei luni te va favoriza și te vei bucura de o sumă rezonabilă de bani, de ocazii favorabile în familie, de noi șanse în carieră etc. De asemenea, nativii care sunt în căutarea unei relații permanente pot avea succes în această lună și va fi favorabilă. Prezența lui Saturn în casa a V-a pentru acești nativi va fi favorabilă în ceea ce privește îmbunătățirea progresului spiritual.
Horoscopul lunar 2023 spune că ar putea exista probleme de sănătate pentru acești nativi în această lună din cauza poziției mai puțin favorabile a lui Ketu în prima casă.

Horoscopul Balanței aprilie 2023
Horoscopul Balanței aprilie 2023[Sursa foto: PixaBay]

În timpul primei jumătăți a acestei luni, până în ziua a cincisprezecea, nu este recomandabil ca acești nativi să se aventureze în investiții majore, deoarece acest lucru poate duce la pierderi. Citește horoscopul în detaliu pentru a afla cum va fi această lună aprilie pentru viața ta și cum vei obține rezultate în domeniile familiei, carierei, sănătății, dragostei etc.

Carieră

Horoscopul lunar 2023 prezice că vor exista întârzieri în finalizarea sarcinilor și o evoluție moderată în carieră pentru nativii Balanță. Amplasarea planetelor nodale- Rahu și Ketu nu va fi bună și poate da mai multe provocări acestor nativi în ceea ce privește cariera lor.
Cu toate acestea, va exista o evoluție bună, deoarece Jupiter se va muta în casa a șaptea și va aspecta semnul Lunii.

Datorită influenței benefice a lui Jupiter, nativii aparținând acestui semn pot obține rezultate excelente la locul de muncă și pot fi binecuvântați și cu noi șanse de angajare.
Dacă vă ocupați de afaceri, atunci această lună vă va oferi succes la sfârșitul lunii, deoarece Jupiter se va muta într-o poziție favorabilă care vă va oferi profituri bune.

Horoscopul Balanței aprilie 2023
Horoscopul Balanței aprilie 2023[Sursa foto: PixaBay]

Finanțe

Horoscopul lunar 2023 prezice că nativii se vor confrunta cu suișuri și coborâșuri în ceea ce privește finanțele din cauza poziției planetelor nodale- Ketu în casa I și Rahu în casa

a VII-a.
Stăpânul semnului Venus va fi plasat în casa a opta după a doua jumătate a acestei luni și acest lucru îi poate face pe acești nativi să se confrunte cu cheltuieli în creștere. Poziția lui Marte, ca lord al celei de-a doua case, plasat în a noua casă a averilor, s-ar putea să nu se dovedească suficient de norocos pentru a acumula mai mulți bani.
Horoscopul lunar 2023 relevă că Jupiter aflat în casa a șaptea pe parcursul acestei luni le-ar putea permite acestor nativi să aibă șansa de a se simți confortabil cu banii pe care
îi câștigă.
În timpul acestei luni, acești nativi trebuie să se abțină de la a face investiții până în prima jumătate a acestei luni, deoarece ar putea să îi aducă pe acești nativi în necazuri. După data de 15 a acestei luni, poziția acestor nativi se va îmbunătăți și realizarea de noi investiții pe termen lung ar putea părea profitabilă.
Cei care doresc să se implice pe piața de acțiuni pot face acest lucru în a doua jumătate a acestei luni.
Nativii care se ocupă de afaceri vor găsi afaceri profitabile după data de cincisprezece aprilie.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Sănătate

Horoscopul lunar 2023 spune că nativii ar putea avea parte de o viață turbulentă în ceea ce privește sănătatea. Este nevoie de îngrijire a sănătății din partea acestor nativi, deoarece ar putea avea probleme legate de digestie, dureri de cap etc.
Plasarea planetelor nodale- Rahu și Ketu în prima și a șaptea casă poate duce la sentimente de nesiguranță în rândul acestor nativi.
Dar mișcarea de tranzit a lui Jupiter în casa a șaptea în timpul acestei luni le poate permite acestor nativi să își mențină o sănătate bună. Acest lucru se poate datora faptului că Jupiter va aspecta semnul lunii.

Horoscopul Balanței aprilie 2023
Horoscopul Balanței aprilie 2023[Sursa foto: PixaBay]

Dragoste/Căsătorie/Relații personale

Horoscopul lunar 2023 semnifică faptul că nativii vor avea parte de suișuri și coborâșuri în ceea ce privește Dragostea și viața de cuplu, din cauza poziției lui Rahu în casa a șaptea și a lui Ketu în casa întâi.
Dar tranzitul lui Jupiter după 22 aprilie 2023 va oferi rezultate favorabile nativilor, iar viața lor conjugală și amoroasă va deveni fermecătoare.
Horoscopul lunar 2023 prezice că dragostea va fi un succes pentru acești nativi în a doua jumătate a acestei luni. Vor exista legături bune în dragoste datorită poziției lui Jupiter. Cei care sunt îndrăgostiți pot obține rezultate satisfăcătoare după data de 15 a acestei luni'.
În mod similar, nativii care sunt căsătoriți pot fi martorii fericirii în viața de cuplu după data de cincisprezece a acestei luni. Acei nativi care încă nu s-au căsătorit pot vedea rezultate bune după data de cincisprezece a acestei luni.

Familie și prieteni

Horoscopul lunar 2023 spune că persoanele care sunt născute sub semnul zodiacal Balanță ar putea experimenta lipsa de fericire în viața de familie. Acest lucru s-ar putea datora plasării lui Jupiter în nodurile- Rahu și Ketu, în prima și respectiv a șaptea casă. Din această cauză ar putea exista conflicte și certuri în viața de familie în această lună.
Marte, ca stăpân al celei de-a doua case, ar putea crea probleme de ego în familie și între membrii familiei. Rahu plasat în casa a șaptea ar putea crea confuzii nedorite. Dar aspectul lui Jupiter asupra primei case va reduce problema și va promova armonia.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citește și: Horoscopul Fecioarei Aprilie 2023- Horoscopul lunii următoare pentru Fecioară

Citește și: Horoscopul Leului aprilie 2023- Horoscopul lunii următoare pentru Leu

Citește și: Horoscop Gemenilor aprilie 2023- Horoscopul lunii viitoare pentru Gemeni



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

8 greșeli care îți pot strica mâncarea atunci când gătești în multicooker

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies