Horoscop Gemenilor aprilie 2023 - Horoscopul lunii viitoare pentru Gemeni

Horoscop Gemenilor aprilie 2023
Horoscop Gemenilor aprilie 2023

Gemenii reprezinta un semn dual comun, guvernat de planeta Mercur. Nativii născuți sub acest semn pot fi mai avansați și mai inteligenți din fire.

Gemenii reprezinta un semn dual comun, guvernat de planeta Mercur. Nativii născuți sub acest semn pot fi mai avansați și mai inteligenți din fire. Ei posedă o pasiune ridicată față de muzică și alte activități creative. Ei sunt implicați mai mult în domenii speculative și beneficiază de pe urma acestora. Pe de altă parte, își schimbă frecvent deciziile. Horoscopul lunar 2023 spune că în această lună, nativii aparținând semnului zodiacal Gemeni s-ar putea confrunta cu rezultate favorabile după data de 15 a acestei luni, deoarece planetele Soare, Venus și Mercur sunt plasate într-o poziție favorabilă în casa a 11-a după data

de 15 a acestei luni. Saturn va fi plasat în casa a noua, în propriul semn. Jupiter, planeta în general benefică, ocupă casa a unsprezecea și datorită acestui fapt, acești nativi pot fi în măsură să câștige bani buni. Cu Rahu plasat, de asemenea, în casa a unsprezecea, nativii ar putea câștiga într-un mod neașteptat. Plasarea lui Saturn în casa a noua pentru acești nativi va oferi randamente bune într-o carieră împotriva provocărilor.
cu toate acestea, nativii Gemeni s-ar putea confrunta cu mai multe provocări la locul de muncă. Acest lucru s-ar putea datora prezenței lui Marte în prima casă.

Horoscop Gemenilor aprilie 2023
Horoscop Gemenilor aprilie 2023[Sursa foto: PixaBay]

Horoscopul lunar 2023 relevă că prezența lui Marte în prima casă, ca lord al casei a șasea, ar putea aduce probleme de sănătate și dureri la umeri/glezne etc. Problemele legate de bani ar putea fi, de asemenea, prezente din cauza plasării lui Marte în prima casă ca lord al celei de-a șasea case.
Deoarece Marte este lordul casei a șasea plasat în prima casă, acești nativi se pot confrunta cu probleme și în relații.
Citește horoscopul lunii aprilie în detaliu pentru a afla cum va fi luna aprilie pentru viața ta și cum vei culege roadele în domeniile familiei, carierei, sănătății, dragostei etc.

Carieră

Horoscopul lunar 2023 prezice că prezența planetei carierei Saturn în casa a noua poate da rezultate mai bune în această lună pentru nativii Gemeni, în special după data de 15 a acestei luni.

Jupiter, cealaltă planetă majoră, ocupă casa a unsprezecea și, datorită acestui fapt, sunt posibile și șanse noi oportunități de angajare, împreună cu șansele de a obține o promovare.
Horoscopul lunar 2023 prezice că a doua jumătate a acestei luni, după data de cincisprezece, va adăuga mai multe beneficii pentru acești nativi în ceea ce privește cariera lor. Acest lucru se poate datora faptului că plasamentele planetare ale Soarelui, Mercur, Rahu și Jupiter în casa a unsprezecea din semnul Lunii vor oferi acestor nativi o gamă largă de posibilități pentru cariera lor.
Nativii din Gemeni vor putea obține șanse de foriegn în ceea ce privește munca lor. Nativii vor fi în măsură să își arate abilitățile unice la locul de muncă și pot fi pregătiți să se descurce extrem de bine.
Dacă vă ocupați de afaceri, atunci veți obține profituri bune după data de 15 a acestei luni. De asemenea, veți beneficia de pe urma parteneriatului dumneavoastră de afaceri. Puteți încheia un nou parteneriat după data de cincisprezece a acestei luni și un astfel de parteneriat va fi profitabil.

Horoscop Gemenilor aprilie 2023
Horoscop Gemenilor aprilie 2023[Sursa foto: PixaBay]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Finanțe

Horoscopul lunar 2023 spune că nativii s-ar putea confrunta cu mai multe provocări sub forma unor cheltuieli mari în prima parte a lunii, deoarece plasamentul lui Marte nu este favorabil. Marte în prima casă în raport cu semnul tău lunar te poate face să te confrunți cu mai multe cheltuieli din cauza unor angajamente nedorite care se ivesc.

Plasarea lui Ketu în casa a cincea le va permite acestor nativi să cheltuiască bani pentru sănătatea copiilor lor.
În această lună, tranzitul lui Jupiter are loc pe 22 aprilie 2023 în Berbec și, astfel, Jupiter se va muta în casa a unsprezecea din semnul lunii. Datorită tranzitului de mai sus al lui Jupiter din această lună, nativii vor putea să câștige o sumă rezonabilă de bani și, de asemenea, vor fi în măsură să economisească aceeași sumă.
Horoscopul lunar 2023 prezice că Rahu plasat în casa a unsprezecea le poate oferi nativilor câștiguri bănești neașteptate și, de asemenea, prin moștenire. Celelalte plasamente planetare ale lui Mercur și Soare în casa a unsprezecea împreună cu Jupiter pot adăuga mai multă valoare nativilor aparținând acestui semn în această lună. Câștigurile prin acțiuni sunt, de asemenea, posibile în această lună.
Cei care fac afaceri ar putea considera că prima jumătate a acestei luni va fi puțin dificilă în ceea ce privește obținerea de profituri. A doua jumătate a acestei luni va fi o ușurare pentru acești nativi, deoarece vor putea să acumuleze bani și astfel să economisească și ei. Această lună va fi pozitivă pentru acești nativi pentru a-și planifica viitorul în ceea ce privește banii după data de 15 a acestei luni.

Horoscop Gemenilor aprilie 2023
Horoscop Gemenilor aprilie 2023[Sursa foto: PixaBay]

Sănătate

Horoscopul lunar 2023 prezice că nativii ar putea fi nevoiți să aibă grijă de sănătatea lor, deoarece Marte nu este plasat favorabil, Marte fiind stăpânul casei a șasea plasat în prima casă în semnul zodiacal.
Marte este o planetă malefică care deține a șasea și a unsprezecea casă în raport cu semnul tău lunar și ocupă prima casă. Ketu ocupă a cincea casă. Din cauza plasării planetelor de mai sus, va exista un stres ridicat și durere în umeri cu care acești nativi s-ar putea confrunta. Dar nu vor exista probleme majore.
Din 22 aprilie 2023, nativii aparținând acestui semn ar putea să își mențină o stare de sănătate bună, deoarece Jupiter se va afla în Berbec în casa a unsprezecea, împreună cu Rahu, Soarele și Mercur. Datorită pozițiilor planetelor de mai sus, situațiile se pot dovedi a deveni mai bune pentru acești nativi în ceea ce privește sănătatea.

Dragoste/Căsătorie/Relații personale

Horoscopul lunar 2023 prezice că ultima parte a lunii, după data de 15, se va dovedi a fi pozitivă pentru nativii Gemeni în chestiuni legate de dragoste. Cei care sunt îndrăgostiți vor găsi rezultate bune în a doua jumătate a lunii.
Cei care încă nu s-au căsătorit vor avea rezultate bune e după data de cincisprezece a acestei luni. De asemenea, poate fi un moment bun după data de cincisprezece a acestei luni pentru a asista la rezultate favorabile în viața de cuplu.
Horoscopul lunar 2023 te sfătuiește să urmărești orice decizie majoră legată de viața ta sau de căsătorie doar după data de cincisprezece a acestei luni, deoarece planeta benefică Jupiter ocupă casa a unsprezecea pentru acești nativi.
Marte, ca planetă a relațiilor, poate da probleme în obținerea fericirii și acest lucru va prevala pentru acei nativi care sunt căsătoriți și care urmează să se căsătorească. În general, prima jumătate a lunii până la a cincisprezecea ar putea să nu fie încurajatoare pentru armonia în dragoste și în viața de cuplu, din cauza plasării nefavorabile a lui Marte în prima casă.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Familie și prieteni

Horoscopul lunar 2023 spune că ultima parte a lunii după data de cincisprezece se va dovedi a fi benefică pentru nativii Gemeni în ceea ce privește viața de familie, deoarece poziția planetelor Soare, Mercur, Jupiter se va afla într-o poziție favorabilă și va ajuta la menținerea unor valori morale bune în familie.
Tranzitul lui Jupiter în casa a unsprezecea din semnul Lunii din 22 aprilie 2023 va promova pacea în familie și va exista o bună înțelegere între membrii familiei.
De asemenea, plasarea lui Rahu cu Soarele și Mercur vă va sprijini pentru stabilirea fericirii în familie.
Cu toate acestea, Marte plasat în prima casă ca stăpân al casei a șasea poate declanșa probleme emoționale în relație și din această cauză, fericirea generală în familie poate fi perturbată. Amplasarea lui Marte și aspectul său asupra casei a patra ar putea îndepărta farmecul în familie și ar putea exista șanse de neînțelegeri nedorite. Dar Horoscopul lunar 2023 arată că poziția lui Jupiter în casa a XI-a și aspectul său asupra casei a V-a ar putea anula problemele din familie.

Citește și: Horoscop Taurului 2023 aprilie 2023- Horoscopul lunii viitoare pentru Taur

Citește și: Horoscop Berbecului aprilie 2023- Horoscopul lunii viitoare pentru Berbec



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu au rămas fără bani în vacanță. Ce au făcut cei doi soți în miez de noapte? „Nu sunt bancomate.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies