Horoscopul Balanței mai 2023 - Horoscopul lunii viitoare

Horoscopul Balanței mai 2023
Horoscopul Balanței mai 2023

Balanța este un semn aerisit și mișcător și este deținută de Venus. Nativii născuți sub acest semn sunt mai interesați de lucrurile creative.

Balanța este un semn aerisit și mișcător și este deținută de Venus. Nativii născuți sub acest semn sunt mai interesați de lucrurile creative. Acești nativi au mai multă pasiune pentru călătorii. Posedarea interesului pentru divertisment și îmbunătățirea acestuia ar putea fi dorința acestor nativi. Trăsăturile de mare simț al umorului și utilizarea acestuia ar putea fi prezente la ei.
Nativii ar putea avea un sentiment de nesiguranță în timpul acestei luni.

Acest lucru s-ar putea datora prezenței planetelor nodale- Rahu/Ketu în prima și respectiv a șaptea casă.

Plasarea lui Jupiter în casa a șaptea în raport cu semnul tău lunar în această lună ar putea favoriza acești nativi cu sume rezonabile de bani, ocazii de bun augur în familie, noi șanse în carieră etc. Dar, în același timp, deoarece Rahu se află în casa a șaptea și Ketu în casa întâi, nativii aparținând acestui semn s-ar putea să nu se poată bucura de beneficiile pe care și le-ar putea asigura.

Prezența lui Saturn în casa a cincea pentru acești nativi ar putea fi un bun plasament și un bun indiciu pentru rezultatele favorabile care vor veni în ceea ce privește îmbunătățirea progresului spiritual.

Probleme de sănătate, cum ar fi problemele de digestie, ar putea fi prezente pentru acești nativi în această lună din cauza poziției mai puțin favorabile a lui Ketu în prima casă, dar în același timp influența benefică a lui Jupiter este prezentă peste semnul lunii.

În general, s-ar putea să nu fie favorabil să se evite orice alte investiții noi în această lună.

Citește horoscopul în detaliu pentru a afla cum va fi această lună mai pentru viața ta și cum vei obține rezultate în domeniile familiei, carierei, sănătății, dragostei etc.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Horoscopul Balanței mai 2023
Horoscopul Balanței mai 2023[Sursa foto: PixaBay]

Cariera

Dacă vorbim despre cariera Balanței, s-ar putea să existe întârzieri în finalizarea sarcinilor și s-ar putea să nu existe satisfacție în munca pe care acești nativi o fac. Amplasarea planetelor nodale- Rahu și Ketu ar putea să nu fie bună și ar putea da mai multe provocări pentru acești nativi în ceea ce privește cariera lor și aceste planete nodale Rahu și Ketu ar putea avea tulburări la locul de muncă și presiune la locul de muncă din partea superiorilor.


În ciuda acestui fapt, datorită influenței benefice a lui Jupiter-nativii aparținând acestui semn ar putea obține rezultate excelente la locul de muncă și ar putea fi binecuvântați și cu noi șanse de angajare.
Dar, în același timp, Venus, în calitate de stăpân al semnului, este plasat în casa a zecea, iar aceasta ar putea să nu fie o poziție favorabilă și ar putea exista unele piedici pentru acești nativi la locul de muncă.

Nativii care fac afaceri în această lună ar putea avea succes în demersurile lor în această lună, deoarece Jupiter se va deplasa într-o poziție favorabilă și datorită acestui fapt obținerea unor profituri bune va fi posibilă. De asemenea, nativii vor avea parte de mai multe afaceri noi care ar putea părea profitabile. În același timp, s-ar putea să nu fie recomandabil ca acești nativi să nu intre în noi afaceri de parteneriat, deoarece Rahu este prezent în casa a șaptea și Ketu în casa întâi.

Finanțe

Persoanele născute sub acest semn zodiacal Balanță s-ar putea confrunta cu suișuri și coborâșuri în ceea ce privește finanțele, din cauza poziției mai slabe a lui Marte, stăpânul casei a doua, aflat în casa a zecea, ceea ce ar putea duce la o creștere a cheltuielilor nativilor.
În același timp- Jupiter în casa a șaptea în timpul acestei luni ar putea permite acestor nativi să aibă șansa de a se simți confortabil cu banii pe care îi câștigă, deoarece Jupiter este aspectat de semnul Lunii. Nativii ar putea fi în măsură să economisească bani datorită poziției favorabile a lui Jupiter.
Nativii care fac afaceri își vor asigura profituri bune cu eforturile pe care le depun. Ei vor fi în măsură să concureze cu concurenții lor în afaceri. Cei care sunt implicați în tranzacții cu acțiuni vor putea să se descurce bine și să obțină profituri mari în această lună.

Horoscopul Balanței mai 2023
Horoscopul Balanței mai 2023[Sursa foto: PixaBay]

Sănătate

În ceea ce privește sănătatea, nativii ar putea avea suișuri și coborâșuri în ceea ce privește sănătatea. Este nevoie de îngrijire medicală din partea acestor nativi, deoarece ar putea avea probleme legate de digestie, dureri de cap etc.
Amplasarea planetelor nodale- Rahu/Ketu în casa I și VII ar putea duce la sentimente de nesiguranță în rândul acestor nativi. Nativii din cauza prezenței lui Rahu în casa a șaptea ar putea fi nevoiți să cheltuiască bani pentru sănătatea partenerului de viață.
Stăpânul semnului Venus plasat în casa a zecea ar putea induce nativii să sufere de probleme legate de frig și alergii.
Dar, mișcarea de tranzit a lui Jupiter în casa a șaptea în această lună ar putea permite acestor nativi să își mențină o sănătate bună. Acest lucru s-ar putea datora faptului că Jupiter aspectează semnul Lunii.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Dragoste/Căsătorie/Relații personale

Pentru persoanele care sunt născute sub acest semn zodiacal Balanță, nativii s-ar putea confrunta cu suișuri și coborâșuri în ceea ce privește Dragostea și viața de cuplu, din cauza poziției lui Rahu în casa a șaptea și a lui Ketu în casa întâi.
Venus, ca planetă a iubirii, este plasată în casa a zecea, ceea ce ar putea să nu fie favorabil și acest lucru ar putea cauza probleme nativilor care sunt în relații, cum ar fi lipsa de înțelegere reciprocă.
Probleme de relaționare ar putea fi prezente în rândul acestor nativi cu persoana iubită din cauza lipsei de relaționare și de adaptare corespunzătoare. Această lună ar putea să nu fie favorabilă pentru acești nativi în materie de dragoste și pentru a se căsători.
Cei care sunt deja căsătoriți și-ar putea pierde farmecul în această lună din cauza lipsei de înțelegere, iar în această lună nativii ar trebui să rezolve problemele și să mențină o legătură sănătoasă cu partenerul de viață. Nu trebuie să existe secrete ascunse pentru acești nativi cu partenerul lor de viață și astfel de lucruri ar putea să le diminueze fericirea.

Familie și prieteni

Viața de familie a Balanței s-ar putea să ducă lipsă de fericire. Acest lucru s-ar putea datora plasării lui Rahu în casa a șaptea și a lui Ketu în casa întâi.
Din cauza motivului de mai sus, există șanse ușoare de conflict și ceartă în familie în această lună. Venus, în calitate de stăpân al semnului prezent în casa a zecea, ar putea crea unele confuzii în familie și, de asemenea, probleme emoționale cu membrii familiei. Plasarea planetei de relații Marte în casa a zecea ar putea crea probleme de ego în familie în această lună.

Citește și: Horoscop mai 2023 Fecioară- Horoscopul lunii următoare

Citește și: Horoscopul Racului mai 2023- Horoscopul Racului din luna următoare



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

8 greșeli care îți pot strica mâncarea atunci când gătești în multicooker

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies