Horoscop mai 2023 Fecioară - Horoscopul lunii următoare

Horoscop mai 2023 Fecioară
Horoscop mai 2023 Fecioară

Fecioara este un semn comun și pământesc și este guvernat de Mercur. Acești nativi ar putea fi inteligenți în mișcările lor.

Fecioara este un semn comun și pământesc și este guvernat de Mercur. Acești nativi ar putea fi inteligenți în mișcările lor. Abilitățile analitice și logica ar putea fi un instrument la îndemână pentru acești nativi. Cu capacitatea lor, ei vor fi în măsură să ia decizii înțelepte pentru viața lor. Ei vor avea chef de afaceri și de dezvoltarea acestora.
Această lună va da rezultate standard când vine vorba de relații, deoarece poziția planetelor nodale-Rahu și Ketu sunt plasate în casele a doua și, respectiv, a opta.


Saturn este plasat în a șasea casă din semnul lunii și datorită acestui fapt, raportul de succes va fi bun atunci când vine vorba de a depune eforturi în ceea ce privește cariera. Va fi posibilă o mai mare preocupare pentru servicii în rândul acestor nativi.
Venus, planeta benefică în ceea ce privește semnul lunii, este plasată favorabil în această lună și va conferi rezultate bune în ceea ce privește banii și relațiile.

Dar acești nativi trebuie să aibă grijă de sănătatea lor individuală, deoarece Jupiter ocupă casa a opta cu Soarele în această lună. Probleme financiare și probleme de sănătate ar putea fi prezente pentru acești nativi din cauza plasării nefavorabile a lui Jupiter.
Dar plasamentul lui Jupiter în casa a opta ar putea să nu fie favorabil pentru expansiune și pentru a se aventura în lucruri noi. Poziția în carieră în ansamblu le va aduce acestor nativi noi oportunități și astfel de oportunități ar putea să le ofere acestor nativi un nivel ridicat de satisfacție.

Plasarea lui Jupiter în casa a opta ar putea conferi acestor nativi instincte pentru cunoaștere spirituală și pentru îmbunătățirea acesteia.

Horoscop mai 2023 Fecioară
Horoscop mai 2023 Fecioară[Sursa foto: PixaBay]

Cariera

Pentru persoanele născute sub acest semn zodiacal Fecioară, nativii vor avea, în general, rezultate favorabile la locul de muncă, deoarece Saturn este prezent în casa a șasea.
Plasarea lui Saturn în casa a șasea le va conferi acestor nativi mai mult angajament față de muncă, dăruire și entuziasm pentru a performa într-un mod excelent și inițiativă pentru a se avânta.

Acest lucru este valabil și pentru nativii care se ocupă de afaceri.
Dar plasarea lui Marte în casa a unsprezecea vă poate oferi mai multe șanse valoroase de promovare și de autoprogresare din partea voastră.
Plasarea lui Jupiter în casa a opta ar putea să îi determine pe nativi să se confrunte cu presiuni la locul de muncă și cu provocări în ceea ce îi privește. Nativii s-ar putea să se confrunte cu provocări și presiune în muncă din partea superiorilor în ceea ce privește cariera lor.
Nativii trebuie să își planifice munca și să o facă în consecință pentru a se întâlni cu succesul.
Acești nativi s-ar putea să se confrunte cu unele probleme cu superiorii lor în această lună, deoarece planetele nodale- Rahu se află în casa a opta și Ketu în casa a doua.
Dacă urmăriți afaceri ca profesie, atunci această lună ar putea fi bună pentru a obține profituri. În general, acești nativi ar putea asigura rezultate bune în carieră, dar, în același timp, o stabilitate ridicată în carieră ar putea să nu fie posibilă.

Finanțe

În ceea ce privește finanțele, nativii ar putea experimenta o creștere a cheltuielilor în această lună, deoarece Jupiter se va afla în casa a opta.
Jupiter plasat în casa a opta în raport cu semnul lunar ar putea să nu vă satisfacă nevoile de bani și, de asemenea, v-ar putea face să vă confruntați cu cheltuieli uriașe pe care s-ar putea să nu le puteți gestiona uneori.

Pentru aceasta ar putea fi nevoie să vă planificați sistematic, astfel încât să depășiți problemele legate de bani.
Saturn este plasat favorabil în casa a șasea și acest lucru denotă că eforturile tale ar putea avea succes în obținerea de bani. Câștigarea prin intermediul Împrumuturilor pentru a face față angajamentelor ar putea fi bună pentru dvs. în această lună, dar prezența lui Ketu în casa a doua ar putea mânca banii câștigați de dvs. în această lună. Această lună ar putea fi o provocare pentru tine să câștigi un nivel ridicat de bani și să economisești de asemenea.
Dacă sunteți în afaceri, atunci această lună ar putea să nu fie foarte profitabilă pentru dvs. pentru a obține rezultate bune și pentru a concura cu concurenții dvs. deoarece Rahu va fi în casa a opta și acest lucru ar putea reprezenta o mare provocare pentru progresul dvs. financiar.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Horoscop mai 2023 Fecioară
Horoscop mai 2023 Fecioară[Sursa foto: PixaBay]

Sănătate

Din fericire, starea de sănătate a nativilor va fi normală în această lună, deoarece poziția planetei de bun augur- Jupiter se va afla în casa a VIII-a, ceea ce ar putea să le dea acestor nativi probleme de sănătate, cum ar fi probleme de digestie și dureri de cap etc.
Apoi, poziția planetelor nodale- Rahu-Ketu în casa a doua și a opta în raport cu semnul lunii ar putea să nu fie bună pentru acești nativi, deoarece acești nativi ar putea fi predispuși la dureri de cap și probleme legate de digestie. Dar nu se va întâmpla nimic major.
Dar din moment ce Saturn este prezent în casa a șasea- acești nativi ar putea să nu se confrunte cu probleme majore de sănătate și ar putea fi în măsură să intre în acțiune.

Dragoste/Căsătorie/Relații personale

Pentru persoanele născute sub acest semn zodiacal Fecioară, nativii care sunt îndrăgostiți s-ar putea ca această lună să nu găsească această lună prea încurajatoare pentru romantism, deoarece Jupiter este plasat în casa a opta, iar planetele nodale Rahu și Ketu se află în casa a doua și a opta.
Din cauza poziționării planetelor de mai sus, ar putea exista dispute în dragoste pentru nativii cu persoana iubită, iar dragostea ar putea să nu aibă succes în această lună. Probleme legate de ego ar putea să se strecoare în dragoste pentru acești nativi. De asemenea, această lună ar putea să nu fie ideală pentru nativii care intră în viața de cuplu și care sunt deja îndrăgostiți. Cei care sunt căsătoriți ar putea găsi diferențe de opinie cu partenerul de viață.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Familie și prieteni

Pentru persoanele care sunt născute sub acest semn zodiacal Fecioară- nativii ar putea avea unele confuzii în familie. Confuziile ar putea fi datorate unor probleme legate de proprietatea în familie.
Jupiter plasat în casa a opta din această lună ar putea duce la confuzii în familie și la mai puțină fericire. De asemenea, pozițiile planetelor nodale- Rahu/Ketu în casa a doua și a opta ar putea diminua armonia în familie pentru acești nativi. Plasamentul nefavorabil al lui Jupiter ar putea duce la probleme de ego în familie.
Dar prezența lui Saturn în casa a șasea îi va ghida pe acești nativi într-o măsură considerabilă, astfel încât problemele din familie vor fi rezolvate prin negociere.
Plasamentul lui Venus în această lună va fi bun pentru acești nativi și va oferi satisfacții. Nativii aparținând acestei zodii ar putea avea ieșiri ocazionale cu membrii familiei lor.

Citește și: Horoscopul Gemenilor mai 2023- Horoscopul lunii viitoare

Citește și: Horoscopul Berbecului mai 2023- Horoscopul lunii viitoare



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

8 greșeli care îți pot strica mâncarea atunci când gătești în multicooker

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies