Horoscopul Gemenilor mai 2023 - Horoscopul lunii viitoare

Horoscopul Gemenilor mai 2023
Horoscopul Gemenilor mai 2023

Gemenii reprezinta un semn dual comun, guvernat de planeta Mercur. Nativii născuți sub acest semn ar putea fi mai avansați

Gemenii reprezinta un semn dual comun, guvernat de planeta Mercur. Nativii născuți sub acest semn ar putea fi mai avansați și mai inteligenți din fire. Ei posedă o pasiune ridicată față de muzică și alte activități creative. S-ar putea să fie implicați mai mult în domenii speculative și să beneficieze de pe urma acestora. Pe de altă parte, își schimbă frecvent deciziile. Pe parcursul acestei luni, nativii aparținând semnului zodiacal Gemeni s-ar putea confrunta cu rezultate excelente, deoarece Jupiter, Rahu în casa a 11-a și Venus și Mercur sunt plasați în poziții bune.

Saturn va fi plasat în casa a noua. Jupiter, planeta benefică generală, ocupă casa a unsprezecea și datorită acestui fapt- acești nativi ar putea fi în măsură să câștige bani buni și cu Rahu plasat, de asemenea, în casa a unsprezecea- nativii ar putea fi în măsură să câștige într-un mod neașteptat. Dar nativii ar putea fi nevoiți să se confrunte cu mai multe provocări în munca lor. Acest lucru s-ar putea datora prezenței lui Marte în casa a doua, ca stăpân al casei a șasea.

Prezența lui Marte în casa a doua ca lord al casei a șasea ar putea da stres în probleme de sănătate și probleme legate de frig. Problemele legate de bani ar putea fi prezente, de asemenea, din cauza plasării lui Marte în a doua casă ca lord al celei de-a șasea case. Deoarece Marte este lordul casei a șasea plasat în casa a doua -aceste nativi s-ar putea confrunta cu probleme în relații.

Horoscopul Gemenilor mai 2023
Horoscopul Gemenilor mai 2023[Sursa foto: PixaBay]

Carieră

Pentru persoanele născute sub semnul zodiacal Gemeni, prezența planetei carierei Saturn în casa a noua ar putea da rezultate mai bune în această lună. Jupiter, cealaltă planetă majoră, ocupă a unsprezecea casă și datorită acesteia, ar putea fi posibile noi oportunități de angajare și șanse de a asista la o promovare în cadrul locului de muncă existent.
A doua jumătate a acestei luni, după data de 15, ar putea adăuga mai multe beneficii pentru acești nativi în ceea ce privește cariera lor.

Acest lucru s-ar putea datora faptului că plasamentele planetelor Soare, Mercur, Rahu și Jupiter în casa a unsprezecea din semnul Lunii ar putea oferi acestor nativi un domeniu larg de acțiune pentru cariera lor. Nativii aparținând acestui semn ar putea avea șanse în străinătate și în ceea ce privește munca lor. Nativii ar putea fi în măsură să își arate abilitățile unice la locul de muncă și ar putea fi pregătiți să se descurce extrem de bine.

Dacă vă ocupați de afaceri, atunci ați putea fi în măsură să obțineți profituri bune și, de asemenea, să obțineți multe beneficii din parteneriate. Puteți încheia un nou parteneriat în ceea ce privește afacerile.

Finanțe

Nativii Gemeni ar putea fi nevoiți să facă față mai multor provocări sub forma unor cheltuieli mari. Marte în casa a doua în raport cu semnul tău lunar te-ar putea face să te confrunți cu mai multe cheltuieli din cauza unor angajamente nedorite care se ivesc.


Plasarea lui Ketu în casa a cincea ar putea să le permită acestor nativi să cheltuiască bani pentru sănătatea copiilor lor.
Jupiter care se mută în casa a unsprezecea din semnul lunii ar putea crește câștigurile bănești. Datorită tranzitului de mai sus al lui Jupiter din această lună, nativii ar putea fi capabili să câștige o sumă rezonabilă de bani și, de asemenea, ar putea fi în măsură să economisească aceeași sumă.

Rahu plasat în casa a unsprezecea ar putea oferi nativilor câștiguri bănești neașteptate și, de asemenea, prin moștenire. Câștigurile prin acțiuni ar putea fi, de asemenea, posibile în această lună.
Cei care fac afaceri ar putea considera că luna este flexibilă, iar nativii ar putea obține profituri bune datorită poziției lui Jupiter și Rahu în casa a unsprezecea. Mai multe șanse de afaceri noi ar putea fi, de asemenea, posibile pentru acești nativi în timpul acestei luni.
Sănătate
Nativii Gemeni ar putea fi nevoiți să aibă grijă de sănătatea lor, deoarece Marte nu este plasat favorabil, Marte fiind stăpânul casei a șasea plasat în prima casă în semnul zodiacal.
Marte este o planetă malefică care deține a șasea și a unsprezecea casă în raport cu semnul tău lunar și ocupă a doua casă. Ketu ocupă a cincea casă. Din cauza plasării planetelor de mai sus- ar putea exista un stres ridicat și dureri de umeri cu care acești nativi s-ar putea confrunta. Dar s-ar putea să nu existe probleme majore.
Din 22 aprilie 2023- nativii aparținând acestui semn ar putea fi capabili să își mențină o sănătate bună deoarece Jupiter va fi Berbec în casa a unsprezecea cu Rahu. Datorită pozițiilor planetelor de mai sus- situațiile s-ar putea dovedi a deveni mai bune pentru acești nativi în ceea ce privește sănătatea.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Horoscopul Gemenilor mai 2023
Horoscopul Gemenilor mai 2023[Sursa foto: PixaBay]

Dragoste/Căsătorie/Relații personale

Pentru persoanele care sunt născute sub acest semn zodiacal Gemeni ar putea fi posibile rezultate de bun augur cu nativii care sunt îndrăgostiți, deoarece Jupiter este plasat în casa a XI-a, cu Rahu în casa a XI-a. Datorită acestui fapt, nativii aparținând acestui semn ar putea găsi succes în dragoste cu persoana iubită.
De asemenea, nativii care încă nu s-au căsătorit ar putea reuși să se căsătorească în această lună datorită combinațiilor planetare dintre Jupiter și Rahu în casa a unsprezecea.
Urmărirea oricăror decizii majore în ceea ce privește dragostea și căsătoria s-ar putea face în această lună, deoarece planeta benefică Jupiter ocupă casa a unsprezecea pentru acești nativi.
Marte, ca planetă a relațiilor, ar putea da probleme în ceea ce privește fericirea, iar acest lucru ar putea prevala pentru acei nativi care sunt căsătoriți și pentru cei care urmează să se căsătorească, deoarece Marte ocupă casa a doua ca stăpân al casei a șasea.

Familie și prieteni

Pentru persoanele care sunt născute sub acest semn zodiacal Gemeni- ar putea exista valori bune în familie deoarece combinațiile de planete Jupiter, Rahu, Mercur sunt plasate într-o poziție bună.
Tranzitul lui Jupiter în a unsprezecea casă din semnul Lunii din 22 aprilie 2023 ar putea promova pacea în familie și ar putea exista șanse posibile pentru o bună înțelegere între membrii familiei.
Dar Marte plasat în casa a doua, ca stăpân al casei a șasea, ar putea declanșa probleme emoționale în relație și din această cauză fericirea generală în familie ar putea fi perturbată. Aspectul lui Jupiter asupra casei a cincea ar putea da fericire în familie și între membrii familiei.

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Citește și: Horoscopul Taurului mai 2023- Horoscopul lunii viitoare

Citește și: Horoscopul Berbecului mai 2023- Horoscopul lunii viitoare



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Sibel Taşçıoğlu, actrita din serialul „O dragoste”, vizitează România pentru un motiv surprinzător

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies